A dokážou děti o planetách vůbec mluvit anglicky? O to se postarají kvalifikovaní lektoři Wattsenglish, kteří jsou s dětmi celý den a konverzují s nimi na výletech, při výrobě kostýmů či u oběda. Děti tak vlastně ani nepostřehnou, že se učí. Bát se nemusíte ani příliš odborné terminologie, vždyť planeta se řekne planet, raketa rocket a hvězda je prostě star. A tak se vesmír stává atraktivním tématem pro komunikaci v každodenních situacích a děti se budou skutečně bavit.

Zkušení a prověření jsou také vedoucí. Tábory Wattsenglish vedou opakovaně, mají pedagogické vzdělání a samozřejmě jsou speciálně proškoleni pro spolupráci s lektorem angličtiny. Navíc se s nimi můžete seznámit již předem na webových stránkách Wattsenglish.

Vesmírná loď v Krkonoších – celé léto pro děti, dva termíny pro teenagery

Pobytové tábory se budou po celé léto konat v Dolním Dvoře v Krkonoších. Hotel U Zvonu se promění ve vesmírnou loď plnou dobrodružství. Turnusy jsou týdenní, vždy od neděle do soboty. A jestli máte strach, že malé děti budou ztracené mezi puberťáky, nebo naopak že se váš teenager bude mezi malými dětmi nudit, nebojte se. Tábory jsou rozděleny do dvou věkových kategorií: Po celé léto probíhají turnusy pro děti od šesti do dvanácti let a dva termíny pořádáme speciálně pro teenagery ve věku dvanáct až patnáct let.

Příměstské tábory po celé republice

Pokud se vaše děti na pobytový tábor necítí a je jim mezi pěti a deseti lety, je pro ně příměstský tábor ideálním řešením. Od rána do odpoledne si užijí vesmíru a pak se zase vrátí domů. Příměstské tábory se konají v mnoha městech po celé republice, namátkou například: v Praze, Českých Budějovicích, Plzni, Karlových Varech nebo třeba Liberci. V Praze si navíc můžete vybrat z hned z několika lokalit, abyste děti nevozili přes celé město.

Kompletní seznam všech měst najdete ZDE

Jak to na takovém táboru Wattsenglish vypadá, můžete zjistit z následující reportáže:

Více informací najde na www.wattsenglish.cz