Něco, kde se ohřejete zvnějšku i zevnitř, nejezdí tam ještě všichni... Je to nový zážitek pro vás, vašeho partnera i vaše okolí?. Zajeďte si do lázní. Ne do obyčejných, ale do pivních lázní. Na takový výlet určitě nalákáte i svého partnera.

Pivní lázně Chodová Planá

Titulem První a největší pivní lázně na světě se pyšní ty v Chodové Plané. Perfektní procedurou, která vás povzbudí a navíc dokáže i léčit, je zdejší Pravá pivní lázeň. Je připravena v rehabilitační vaně z vody a minerální vody Ilsano, a to o teplotě 34 °C. Přísadami této koupele jsou tmavé Koupelové pivo, které se vyrábí tradiční metodou podle chráněné originální receptury, živá kultura pivovarských kvasnic, chmelové mláto a směs drcených bylin. V lázni pobudete dvacet minut a kromě toho, že se jistě budete cítit lépe, pomůže vám i při problémech s lupénkou, celulitidou či s akné. Výborná je také jako antistresová terapie.

Cena: Pravá pivní lázeň 600 Kč, dvojvana 1 200 Kč. V ceně jsou i dvě třetinky Chodovaru ležák.

Více na: www.chodovar.cz

Pivní lázně Bahenec

Další z Pivních lázní u nás na vás čekají v Beskydech. Pokud se sem vydáte, můžete si prožít jedinečnou pivní lázeň, při které si mimo jiné posedíte v kádi a u toho si jen tak načepujete pivo. Speciální proceduru zde tvoří spojení finské sauny, lázně a ovesného lože. Po té, co si dvacet minut poležíte v koupeli z přísad, z nichž se vaří pivo, vás čeká 30 až 45 minut odpočinku na loži z ovesné slámy, kde se vypotíte a uvolníte se.

Cena: Káď pro jednu osobu 1 200 Kč, pro dvě osoby 1 600 Kč. V ceně je i sauna a vnitřní bazén.

Více na: www.pivnilazne.eu

Pivní lázně Hotel Stein

Poblíž Chebu a Františkových lázní najdete další specialitu – Bernardovy pivní lázně. Čeká tu na vás speciální koupel v lázni s pivem Bernard, která vás přímo nabije energií. Koupel v blahodárném moku ale není zdaleka vše, co můžete ve zdejších minilázních vyzkoušet. Sauna, pára, Římská aroma lázeň, která čistí kůži, uvolňuje nervy a svaly (není se čemu divit, když je vlhkost vzduchu téměř 100 %) – to jsou procedury, které si nemůžete nechat ujít.

Cena: Pro jednu osobu 600 Kč, dvojvana 1 200 Kč.

Více na: www.hotelstein.cz

Pivní lázně Harrachov

Sama nebo ve dvou s partnerem si můžete pivní koupel vychutnat i v Harrachově. V klidném a malebném prostředí na vás i zde čeká dvacetiminutové poležení ve vaně a následně stejná doba příjemné relaxace. Samozřejmostí je i pivo z místního pivovaru. Pro páry, které dávají přednost absolutnímu soukromí, je připravena dvojvana v samostatné, nikým nerušené místnosti. Celkový požitek můžete doplnit masáží.

Cena: Lázeň pro jednu osobu 700 Kč, pro dvě osoby 1 300 – 1600 Kč.

Více na: www.pivnilazne.estranky.cz

Zámecké pivní koupele Ostrava

Ostravu si možná spojujete se spoustou věcí, ale s pivními lázněmi? I ty tu jsou! Jedinečný zážitek můžete mít v zámeckých pivních koupelích pivovaru Pikard na zámku Zábřeh. Nabízejí jedinečné spojení pivní lázně, uvolňujících masáží a kyslíkové terapie s prostředím středověkého sklepení. Koupel v dřevěné kádi je připravena ze surovin používaných při vaření zámeckého piva a v kombinaci s přírodní pivní kosmetikou. Díky tomu má hluboké regenerační a relaxační účinky. Po koupeli je pro tělo ideální masáž, následovaná odpočinkem. Celá procedura je podpořena kyslíkovou terapií.

Více na: http://cms.zamek-zabreh.cz