Je tomu již přes 4 roky, kdy Café Amandine otevřelo svoji první restauraci a brasserie na Praze 2, Na Moráni 17. V březnu 2013 byla otevřena další pobočka v obchodním centru Černý Most.

Specialitou Café Amandine je francouzská tradiční cibulačka s gratinovaným sýrem nebo hovězí burgundské hovězí ragú na červeném víně, s karotkou, žampiony a bramborovou kaší, ke kterému se hodí červené víno Côtes du Rhône.

  • Veškeré nabízené lahůdky se dělají podle originálních francouzských receptů a ze zcela čerstvých surovin, takže tento vzácný kousek Francie v Praze určitě ocení každý, kdo si potrpí na kvalitní, chutné pokrmy.

V Café Amandine se připravují čerstvé zákusky v duchu Francie jako například élair, tarte tatin nebo tarte limet. Podle sezony se v Café Amandine objevují speciality inspirované levandulí, citrusy, dýní či Beaujolais. V nabídce je široký výběr domácích limonád od malinové, citrónové přes levandulovou či okurkovou.

Podávají se tu také tradiční snídaně ve francouzském stylu, nechybí ani polední menu, v jehož nabídce se střídají francouzské speciality ze všech francouzských regionů, o víkendech si můžete pochutnat na Brunch Amandine Menu, které se podává od 9 do 14 hodin.

  • Pro milovníky francouzských delikates byl v pobočce na Černém Mostě otevřen boutigue s francouzskými produkty, kde najdete teriny, foie gras, džemy, omáčky, tapenády a spousty dalších dobrot.

Nejen pro mimopražské zájemce jsme se rozhodli otevřít e-shop s nejkvalitnějšími francouzskými produkty, aby si je mohli dopřát opravdu všichni. Na přání zákazníka sestavíme dárkový koš z těch nejlepších francouzských delikates. Náš e-shop nabízí produkty ze všech oblastí Francie od menších či větších dodavatelů, více informací k e-shopu se dozvíte na www.francieprotebe.cz.

www.cafeamandine.cz