DOKUMENT

Posledních 24 hodin: Anna Nicol Smithová, ČT 1, 11. 7. 2011, 21:45

Zlatokopka…termín, který se v současnosti zabydlel v našem slovníku jako označení ženy, která sbalí milionáře. A to jen kvůli penězům. Chcete vědět víc? V pondělí se určitě podívejte na tento dokument. Příběh Anny Smithové je jako drsné varování. V roce 1990 bylo Anně 22 let. Zbořila mýtus vychrtlých modelek a ukázala, že „kus ženské“ je mnohem víc sexy. Časopis Playboy z ní udělal hvězdu a výrobce džínsů Guess milionářku. Jen za první rok jejich vzájemné spolupráce vydělala 22 milionů dolarů. Byla americkou ikonou, sexuální bohyní s neukojitelnými choutkami. Anna se provdala za devadesátiletého miliardáře a když jí záhy zemřel, s jeho dětmi se soudila o majetek a při tom přišla a obrovské peníze za právníky. Do toho přišla tragédie ztráty téměř dospělého syna, který se předávkoval drogami. Anna již ani nevycházela, uzavřela se do sebe. 8. února 2007 se v hotelu na Floridě předávkovala.

KOMEDIE

Dvanáct do tuctu, TV Nova, 15. 7. 2011, 20:00

Zvládla byste si představit mít na krku 12 dětí? Že ani náhodou? Tak to nejste sama. I u nás v redakci nám stačí maximálně pětičlenná rodina. Ale v Americe to mají jinak. Filmová rodina má totiž celkem 12 dětí a většinou se o ně stará maminka. Jenže…i žena občas opustí rodinné hnízdo a pak je všechno na muži. Jestli se chcete pobavit nad tím, jak se muž stará či spíše nestará o svých 12 dětí, zapněte si v osm hodin večer rodinnou komedii a bavte se.

DRAMA PODLE SKUTEČNOSTI

Erin Brockovich, TV Nova, 16. 7. 2011, 15:50

Julia Roberts nehraje jen v komediích, ale bezkonkurenčně zvládne i těžkou roli v příběhu ženy, která osobní statečností a vytrvalostí dokázala s pomocí stárnoucího právníka porazit miliardovou společnost. Navíc se můžete od Erin inspirovat, svůj život vzala do svých rukou a jako matka samoživitelka se dokázala postarat o své tři děti, tvrdě pracovat a vydělat peníze a poznat, že i láska má v životě své místo. Jen je potřeba vědět, co od života chcete.

ROMANTIKA

Anna a král, TV Nova, 17. 7. 2011, 15:30

Také si nenecháte ujít jakékoli historické romantické drama? Je tam akce, láska, historie, jiná kultura a muži…takže pokoukání jen pro nás ženy. Tak vezměte kamarádky nebo jen pošlete děti ven a udělejte si hezké odpoledne. Nechte se vtáhnout do milostného příběhu v romantickém velkofilmu o lásce siamského vladaře a vzdělané bělošky, která přijala místo učitelky jeho dětí. A jaké je nejhorší pomyšlení? Vědomí, že tato láska nebude moci být nikdy naplněna. V hlavní roli uvidíte Jodie Foster.

SERIÁL

Soukromé pasti, TV Nova, 17. 7. 2011, 20:00

Na obrazovky se vrací divácky oblíbený český seriál. Jeho první díl jste mohly vidět už minulou neděli. Chcete vědět, co vás čeká tento týden? Sledujte epizodu Tři do páru. Poznali se v šestnácti, vzali se ve dvaceti, pak měli dítě. Tondovi i Hance jejich život vyhovoval, dokud Tonda nepotkal Emmu. Teď mají všichni problém. Hanka řeší, jak zachránit svůj svět, Tonda dilema mezi láskou a zodpovědností a Emma, zda je Tonda opravdu ten pravý.