„Cože? Ty taky? Často prožíváme podobné pocity a situace. Podělte se o své zkušenosti a neuvěříte vlastním uším. Spousta z nás si totiž myslí, že je naše starost unikátní, ale někdo jiný to už může mít dávno vyřešené”, popisuje jednu z výhod speed mentoringu projektová manažerka Helena Dreiseitlová. Oblíbený mentoringový program letos dostane prostor v sobotu naživo a v neděli v online formátu. Připojit se mohou ženy odkudkoliv.

13. ročník nabídne cenné kontakty a vzácná setkání. “Na EPD jsou nás stovky. Z různých oborů, s různými zkušenostmi, životními příběhy. Učíme se jedna od druhé. Třeba právě i to, jak si navzájem pomáhat a jak se podporovat. Pomozte nám změnit další hloupý předsudek,” doplňuje Helena.

ZMĚNA a pohled na budoucnost, bude hlavním tématem pracovně-zážitkové konference, kterou hostí 3. část akce. “Už loni v létě jsme pro páteční konferenci vybraly podtitul Změna? Budoucnost může být jiná. Situace posledních dní ale dává tématu úplně jiný smysl, než jsme původně zamýšlely. A právě v této situaci cítíme, jak důležité pro naši psychickou pohodu je potkávat se, diskutovat, podporovat se, sdílet svoje starosti, radosti i sny. Vzájemná podpora a udržení hodnot, na kterých celý život pracujeme, vnímáme jako stěžejní,” říká Lenka Šťastná, prezidentka Business & Professional Women CR.

Za společnost Mondelez vystoupí generální ředitelka Ivana Tůmová se svými kolegyněmi Zuzanou Indruchovou a Marinou Hadrovic. Těšit se můžete i na známou ekonomku Helenu Horskou z Raiffeisenbank nebo Kláru Beňačkovou ze společnosti Kaufland. Lenka Simerská z projektu 22 % K ROVNOSTI představí téma rovného odměňování. Zkrátka konference je pro všechny ženy i pro muže, kterým více, než kterákoliv jiná konference představí svět a pohled žen.