Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dneska si řekneme pár slov o známé modelce a příležitostné herečce.

Věděla jak na to

Jitka se umístila v soutěži Miss ČR v roce 1999. Šanci, kterou tím dostala, se rozhodla beze zbytku využít. A vzala to ze správné strany. Tmavé vlasy si obarvila na blond a nechala si zvětšit prsa. V době, kdy nebyly plastické operace tak běžné jako dnes, dokonce neváhala a k zákroku se nahlas přiznala. Z pohledné tmavovlásky se stala blonďatá sexy dračice, kterou bulvár obletoval. A jak se s Jitkou spolupracuje? Bez výhrad dobře. Patří k celebritám, které nemají problém mluvit o svém soukromí, ale na druhou stranu zná hranice vkusu.

Tajemství dublérky

Jitka Kocurová hraje v komedii Veni, vidi, vici, která je nyní čerstvě v našich kinech. To by nebylo pro bulvár celkem žádné sousto – jako herečka je (promiň, Jitko) s přimhouřeným okem průměrná a role dostává hlavně kvůli hezké tváři a velkému poprsí. Proto je paradoxní zpráva, že odhalená ňadra, která ve filmu uvidíte, nejsou její, ale dublérky. Na co potřebuje „herečka“ krátce po třicítce se zdařilou plastikou náhradnici na odhalené scény? Stud za tím nebude, Jitka už přece prsa párkrát ukázala. Zdá se, že producenti vsadili na nový druh reklamy – pojďte se podívat na „falešná“ ňadra Jitky Kocurové. Těžko říct, kolik návštěvníků to do kin přitáhne, ale Jitka má zase popularitu „o prsa“ větší…