Zeleniny není nikdy dost. Dbejte na přípravu. Při smažení narůstají kalorie geometrickou řadou.
Zdroj: Shutterstock
Květák se dokáže smažením proměnit v kalorickou bombu.
Zdroj: Shutterstock
Řepa se dá využít na tisíc způsobů - čerstvá se přidává do salátů, griluje se, dělají se smoothie a zeleninové šťávy.
Zdroj: Shutterstock
Zdroj: Shutterstock
Cuketa přináší do zdravého jídelníčku podobné benefity jako okurka.
Zdroj: Shutterstock
Polévka z řapíkatého i bulvového celeru neosahuje téměř žádné kalorie.
Zdroj: Shutterstock
Klíčky z ředkviček mají stejné benefity jako samotné ředkvičky.
Zdroj: Shutterstock
Grep patří mezi ovoce, které podporuje hubnoucí proces.
Zdroj: Shutterstock
Maliny zařazujte tak často, jak to jen jde.
Zdroj: Shutterstock
Dbejte na jeho dostatečné omytí.
Zdroj: Shutterstock
Vytvořte si takový stravovací režim, který nebudete vnímat jako dietu s počítáním kalorií. Rychlé občerstvení je horší než nášlapná mina.
Zdroj: Shutterstock