Mnoho žen vnímá stárnutí jako dlouhodobý problém, v jehož důsledku jejich pleť vypadá rok za rokem starší. Co když to však nejsou roky, ale jednotlivé dny, které urychlují projevy stárnutí pleti? Laboratoře Vichy poprvé klinicky a objektivně změřily dopad samotného dne na pleť. Tento unikátní objev poukazuje na biologický fenomén - stárnutí pleti během dne, které se postupem času zintenzivňuje a dlouhodobě ovlivňuje mladistvý vzhled pleti.

Značka Vichy před rokem představila krém z oblíbené řady proti vráskám Liftactiv pro ještě účinnější boj proti stárnutí pleti během celého dne. LIFTACTIV SUPREME představuje první celodenní lifting od Vichy pro nepřetržitou korekci vrásek a zpevnění pleti. Díky nejpokročilejší kombinaci aktivních látek a technologii "DAY PROOF" nepřetržitě bojuje proti projevům stárnutí pleti v okamžiku jejich vzniku, a to na 3 úrovních pro komplexní účinek: okamžitě, během celého dne a dlouhodobě.

Kromě LIFTACTIV SUPREME se v září můžete těšit i na exkluzivní nabídku v lékárně, kdy k nákupu přípravků Vichy nad 690 Kč získáte jako dárek luxusní taštičku plnou miniproduktů.

Hodnota dárku je až 400 Kč, dárek je k dostání ve 3 variantách pro všechny věkové kategorie. Výběr je jen na vás.

1. varianta: IDÉALIA rituál péče pro ideální pleť pro ženy ve věku 25+.

2. varianta: LIFTACTIV rituál péče proti vráskám pro ženy ve věku 35+.

3. varianta: NEOVADIOL MAGISTRAL rituál péče pro obnovu hutnosti zralé pleti pro ženy ve věku 50+.

Akce probíhá od 1. 9. 2015 v našich partnerských lékárnách účastnících se akce do vyčerpání zásob dárků. Více informací o akci a revoluční diagnostika pleti na www.idealnipletvichy.cz.