Odedávna je kaviár symbolem luxusu především v kulinářství, nově i v kosmetice. Proč? Odpověď je jednoduchá. Kaviár je totiž doslova nabitý vitamíny, aminokyselinami, proteiny. Je to vlastně takové mateřské mléko pro ryby. Celých 21 dní před vykulením (odborný výraz pro vylíhnutí) se plůdek jesetera či lososa kaviárem živí. Kaviár je 100% přírodní, komplexně působící látka, která dokáže v kosmetice mnohonásobně převýšit účinky ostatních běžně využívaných látek. Aminokyseliny odpovídají za správný metabolismus kožních buněk a hydrataci pokožky. Minerály jako jsou sodík, draslík, fosfor, hořčík a kalcium mají zpevňující účinek. Mastné kyseliny obsažené v kaviáru ovlivňují ztrátu vody, aby pleť zůstala dlouho svěží a mladá. Významné u kaviáru jsou také vitamíny A a D, které jsou hlavním prostředkem na likvidaci vrásek, mají tedy výrazný regenerační účinek a působí navíc proti volným radikálům. Kaviárová kosmetika významně posouvá nároky na kvalitu a účinek kosmetických přípravků.

A nebylo žádným překvapením, když v loňském roce uvedla na trh luxusní kaviárovou kosmetiku také firma Ryor. Přípravky řady Ryor Caviar Care navíc neobsahují ropné látky, mají minimum konzervace a velmi rozumnou dávku příjemné parfemace. Obsahují kaviár z jesetera beluga, který firma dováží z Francie.

Ryor Caviar Care je prostě luxus, který si za rozumnou cenu můžete kdykoliv dopřát i vy.

A ještě něco! Ke kouzlu Vánoc patří překvapení a krásný dárek. Vánoční inspirací pro vás nyní může být právě kaviár v podobě luxusní kosmetické lahůdky od Ryoru. A nemůžete se přitom zmýlit! Garantujeme Vám, že kosmetika Ryor Caviar Care nejenom potěší každou ženu, mile ji překvapí, ale hlavně - nikdy nezklame!

Více o RYORu na www.ryor.cz.