Základem všech našich proměn jsou základy líčení, nový účes a navrácení ztraceného sebevědomí ženám. Nestačí je jen měnit, důležité je i přání čtenářky, konzultace s odborníky a dobrý pocit z celého dne. Oslovili jsme proto kadeřnický salón, který se na proměny také specializuje. Výsledek uvidíte v následujících týdnech.

Nově s námi na proměnách čtenářek spolupracuje kadeřnický salón Jarky Čechové, který se kromě péče o vlasy věnuje také celkovým proměnám pod vedením majitelky salónu Jaroslavy Čechové. Naše čtenářky se dostanou pod ruce zkušeným odborníkům na vzhled. Hlavním cílem je najít v každé ženě to nejkrásnější a na tom postavit její zdravé sebevědomí. Zároveň je důležité, aby výsledná proměna nebyla jen na efekt, ale byla pro ženy udržitelná i v běžném životě.

Celá akce proběhne v kadeřnickém salonu Jarky Čechové na Praze 1 v blízkosti Václavského náměstí.

Cílem proměn není pouze udělat z "obyčejné" ženy na jeden den HVĚZDU, ale inspirovat ji, jak se má sama líčit, a poradit, který účes je tím pravým, a zbavit ji určitého pocitu méněcennosti. Líbí se nám, že dnem s proměnou děláme ženám radost a učíme je relaxovat a starat se o sebe. Mnoho žen to totiž v dnešní uspěchané době neumí.

Čtenářky, které proměnu podstoupí

Vzhledem ke komplexnosti celkové Proměny jsou čtenářky rozděleny do dvojic, aby se odborníci mohli všem věnovat na maximum.

První proměnu najdete na www.kafe.cz v pátek 15. dubna.