Marta je ve znamení ohnivého Berana, narozená v roce Tygra, je to temperamentní žena, která potřebuje krotitele. Viktor, který je ve znamení Ryb a v roce Kozy je ohromen její divokostí, ale na roli krotitele je moc milý a citlivý. Bude to zajímavá životní epizoda, ale zda to bude na dlouhá léta ve společném partnerství, tak na to se podíváme do dalších planetárních aspektů.

Viktor Mráz (25.2. 1967) Marta Jandová (13.4.1974)

Slunce - Ryby
Měsíc - Panna
Merkur - Ryby
Venuše - Beran
Mars - Štír
Jupiter - Rak
Saturn - Ryby
Uran - Panna
Neptun - Štír
Pluto - Panna

Slunce - Beran
Měsíc - Kozoroh
Merkur - Beran
Venuše - Ryby
Mars - Blíženci
Jupiter - Ryby
Saturn - Blíženci
Uran - Váhy
Neptun - Střelec
Pluto - Váhy

Jupiter v Raku (Viktor) – kvadratura – Slunce v Beranu (Marta)

Společné soužití by bylo velmi komplikované, rodinný finanční rozpočet by byl nestálý, různý pohled na ceny a užitečnost jednotlivých věcí, každý z nich má jiné zkušenosti a jiné názory. Na Martu platí pořekadlo - lehce nabyl, lehce pozbyl. Oba mají různé cíle, společných moc není, pokud by se chtěli na nějakém domluvit, tak musí začít používat kompromisy, ale nedoporučuji Viktorovi, aby stále Martě ustupoval, měl by si také umět prosadit svou.

Venuše v Beranu (Viktor) – konjunkce – Merkur v Beranu (Marta)

Je tu určitý druh harmonie, který je k sobě přitahuje, dokážou spolu vycházet a nepotřebují se za každou cenu hádat. Je to dobrý aspekt do společných obchodních činností. Vzájemně si rozumí. Potřebují si jen najít vhodné řešení na získání dostatečného množství energie pro své plány. Moc spolu nekomunikují věci do detailu, věří navzájem ve své schopnosti.

Slunce v Rybách (Viktor) – konjunkce – Venuše v Rybách (Marta)

Viktor je šťastný, a také je čerstvě zaláskovaný. Bude se snažit dát Martě svůj obdiv a veškerou podporu, co bude moci. Jejich společní přátelé jim vztah budou přát, nemusejí se obávat pomluv. Cítí se spolu dobře, měli by jen přemýšlet o společných plánech.

Uran v Panně (Viktor) – kvadratura – Mars v Blížencích (Marta)

Některé společenské chování je v tomto páru odlišné, Marta je někdy neomalená a Viktor může být někdy zdrženlivý. V domácnosti tohoto páru může vzejít někdy výbuch v komunikaci, kdy ani jeden nechce ustoupit. V dlouhodobějším soužití by se komunikační spory měly zmírnit, navzájem se rozvíjejí v porozumění a v toleranci.

Slunce v Rybách (Viktor) – konjunkce – Jupiter v Rybách (Marta)

Vše, co oba získali, si zasloužili vlastní prací a pílí. Váží si navzájem svých schopností a mají oba ze svého partnera dobrý pocit a dobrou náladu. V něčem se společně shodnou a v něčem zase ne, ale mají snahu se tolerovat.

Venuše v Beranu (Viktor) – kvadratura – Saturn v Blížencích (Marta)

Rozhodně se v tomto vztahu nemůže hovořit o naprostém souladu a vyrovnanosti, jejich vztah se bude měnit ze dne na den a náladovost zde bude hrát také důležitou roli. Marta projevuje své city někdy zvláštním způsobem, rozhodně nepatří mezi ženy, které každý den řeknou svému milému, že ho milují, spíše se snaží chvat způsobem, kterým mu to naznačí.

Mars ve Štíru (Viktor) – trigon – Saturn v Blížencích (Marta)

Muži jsou z Marsu a ženy z Venuše, ale tady to vypadá spíše na Martu z Marsu a Viktora z Venuše, jsou jednoduše jiní, ale svou rozdílnost dokážou využít. Jsou schopni pochopit jednání svého partnera, i když sami by to udělali jinak. Marta má velkou sebedůvěru a ctižádost, když si něco usmyslí, tak si jde za svým cílem, Viktor je solidní, moudrý a trpělivý, oba jsou praktičtí a dokážou spolu mnoho uskutečnit.

Saturn v Rybách (Viktor) – kvadratura – Saturn v Blížencích (Marta)

Každý z nich má jinou představu, jak se vypořádat s určitým problémem či jakou cestu určit k dosažení požadovaného výsledku. Měli by si navzájem důvěřovat a nechat si volnost ve svém konání. Pochopení a moudrost jsou důležitou součástí tohoto vztahu. Dokážou spolu spolupracovat, pokud budou mít chuť a snahu.

Jupiter v Raku (Viktor) – kvadratura – Uran ve Vahách (Marta)

Marta by si měla dávat pozor na kritiku vůči Viktorovi, nemusel by pak zachovat klid. Zase je tu po několikáté upozornění na potřebu toleranci v tomto vztahu. Marta by měla umět krotit svou impulzivnost a snahu si hned všechno vyříkat. Shoda v názorech nemusí být vždy, žít se dá i s názory odlišnými. Postupem času se mohou srovnat a více se chápat.

Shrnutí

Je to vztah dvou různých osob, Marta je divoká a do mnoha věcí si nenechá mluvit, je tvrdohlavá a city bere s rezervou. Viktor je jiný, je to citlivý muž, který společně se svou ženou Mahulenou byl ve znamení Ryb, jejich soužití bylo hodně o citech a vnímavosti, nyní se obrátil na přesný opak, láká ho něco, co je jiné. Jsou s Martou dva protiklady, které se přitahují, ale pro dlouhodobý vztah bude potřeba hodně tolerance. Po pracovní stránce jsou schopni se dobře doplňovat. Mohou využít různých pohledů na život a vytvořit tak vlastní pestrý svět. Viktora bude dlouho lákat její nezkrotnost, ale na druhou stranu mu bude vadit některé její chování. Tento vztah hodnotím na 71%.

Šťastné hvězdy do vztahu :-)