První znamení zvěrokruhu je Beran, jehož erotogenní zóna je hlava. Vlasy, uši, tvář jsou místa, která nejraději nastavuje laskání. Rozvášníte ho dlouhými polibky.

To požitkářskému Býkovi do milostné předehry rozhodně zahrňte nějakou dobrůtku. Jahody se šampaňským ho zaručeně naladí k nekonečné noci plné milování. A nezapomeňte: vnímá dráždění na krku a ramenou, takže jejich zručná masáž je jasný signál, že dnes se spát nebude.

Raky vezměte do kuchyně

Blíženci i po mnoha letech společného soužití potřebují cítit absolutní lásku. Chtějí ji držet, a proto jsou jejich erotogenní zóny ruce. Takový polibek do dlaně následovaný kousnutím je neodolatelná výzva.

To romantický Rak preferuje hlazení v oblasti hrudníku a prsou a jeho nejoblíbenější místo k sexuálním hrátkám je kuchyň. Zaručeně ho poblázní hostina na vlastním těle, čím blíž pupíku, tím prý lépe.

Dáváte-li přednost projevům živočišnosti, zavdejte si se Lvem. Ačkoli se rád nechá vískat ve své bohaté hřívě, hladit po ouškách a zejména po vnitřní straně stehen, nejvíce touží po rychlosti a spontánnosti. I tak ovšem dokáže ocenit luxusní spodní prádlo, parfém či neobvyklé prostředí.

Štíři jsou sexuální přeborníci

Citlivá Panna si dá ráda na čas. Pokud však získáte její důvěru, dostanete oddaného a velice intuitivního milence. Její nejcitlivější oblast je horní část bříška.

Váhy se naopak rády od počátku předvádějí, zbožňují obdiv a platí to rovněž v posteli, takže rozhodně nezhasínat – vaše láska se vám chce ukázat ze všech slušivých stran. Ocení svíčky a dlouhé rafinované milování.

O Štírovi se říká, že je sexuální přeborník. A je to tak. Jeho život se točí kolem sexu, takže zapomeňte na okolky a jděte přímo na věc.

Střelec je čitelný a nesmírně vášnivý. Horoucně ho líbejte na rockovém koncertě, odvážně ho hlaďte při ploužáku a už napřed ukliďte zadní sedadlo auta.

Uzavřený Kozoroh miluje vše, co je skryté: hlazení v podpaží či pod kolínky. Ale jinak: sex na jednu noc není nic pro něj.

Erotogenní zóny Vodnáře jsou opět něco nezvyklého - lýtka a kotníky. Uchvátíte ho exotickou masáží a vlastní spontánností.

Ryby se vzruší laskáním tělesných partií nejvzdálenějším hlavě - chodidel a prstů na nohou. Nedají moc na řeči, jsou rády, když je ušetříte rozpaků – rovnou proto přejděte k naplňování divokých fantazií.