Diskutujte: Myslíte si, že mají slavní lidé zvířata jen na vylepšení image, nebo jim náklonnost věříte?

Tedy, ne že by krásná cena v hodnotě 20 000 korun, kterou je možné v soutěži Mazlíček roku 2012 získat, slavné pánečky nějak zvlášť vytrhla. Pánečkují v trochu jiném ševelu - jsou zvyklí kupovat diamantové obojky, drahocenné oblečky, vymetat psí salony nebo stavět pro své čtvernožce obydlí klidně v řádu miliónů korun.
Na druhou stranu však existuje předpoklad, že by se (stejně jako jiní pánečkové) svými oblíbenci rádi pochlubili.
Takže až budete nahrávat fotku vlastního psího (kočičího, hadího, ptačího nebo jiného) miláčka do galerie v soutěži, podívejte se, jestli se náhodou díky úžasným možnostem internetu nepřidala některá ze známých osobností.

Například:

Orlando Bloom a labrador Sidi – Nerozlučná dvojice

Ti dva byli parťáci ještě dřív, než si Orlando vyhlédl za manželku nádhernou modelku Mirandu Kerr a narodil se jim syn Flynn. Teď vyrážejí na procházky ve čtyřech, celá rodina nedá na hodného Sidiho dopustit. Jediné horké chvilky, které labrador svému pánečkovi připravil, způsobuje jeho touha poznávat svět. V roce 2010 pomáhali Sidiho chytat i paparazzi - fotografové, které sympatický Orlando požádal o pomoc. Pes mu utekl ve chvíli, kdy se vydal přes ulici koupit si kávu a špatně uvázal vodítko.

Princ Harry – Kobylka Drizzle in memoriam

Krasavec Harry (protože uznejte, že dospěl ve velmi zajímavého muže) má několik oblíbených koní, ke kterým se podle zpráv z královské rodiny moc pěkně chová. Kdyby však měl vybrat jediného favorita, byla by to jednoznačně kobylka Drizzle, která ale bohužel předloni zemřela ve věku deseti let na srdeční zástavu. Harry z ní sesedl během charitativního zápasu v pólu a Drizzle po několika minutách zemřela. Harry ani jeho bratr William se neubránili slzám. Oba mají velmi rádi také psy – William jednoho nedávno pořídil i své manželce Kate, aby jí nebylo smutno, když je služebně pryč. Vybral černého labradora, sám takového míval v dětství, jmenoval se Wigeon.

Tori Spellingová – Ochočené kuře a malé prasátko

Představitelka Donny ze seriálu Beverly Hills 90210 si pořídila čtyři děti (čtvrté teprve čeká) a opravdu zajímavou sbírku domácích mazlíčků. Kromě ochočeného kuřátka, které jí běhá v patách, také občas venčí na růžové mašli malé prase. „Je to úžasně chytré zvíře,“ velebí svého pašíka. Asi nejlépe by si o něm popovídala s idolem Georgem Clooneym, který už několik let truchlí pro své milované prase Maxe.
Max a jeho luxusní prasečí život je v Hollywoodu doslova legendou a zaslouží si samostatný článek.

Jennifer Aniston – Psí máma

Když herečka Jennifer Aniston natáčela film Marley a já, ve které v podstatě hraje hlavní roli labrador, byla ve svém živlu. Psy má moc ráda a na jejich společnost je zvyklá. Loni nesmírně truchlila pro svého psa Normana, kterého měla patnáct let. Dokonce si jeho jméno nechala vytetovat. Teď už má nového veselého chlupáče a tvrdí, že starost o psa je příprava na mateřství. Norman svoji paničku doprovázel na všechna natáčení.

Věděli jste, že:

  • Hilary Swank má rovnou dva psy.
  • Anne Hathaway a Adam Shulman se při venčení Annina psa do sebe zamilovali.
  • Georgie Clooney místo prasete „adoptoval“ psa své současné přítelkyně Stacy Kablerové.
  • Madonna miluje koně, ale několikrát se zranila při ježdění, tak na ně teď trochu zanevřela.
  • Královna Alžběta II. má podle rodové tradice několik psíků corgi, na které nedá dopustit. O smečku psů se stará smečka komorníků.
  • Paris Hilton je vídána s čivavou jménem Tinkerbell, ale novináři tvrdí, že to už je několikáté zvíře v pořadí.
  • Vin Diesel má slabost pro bojová psí plemena.