Věděli jste, že:
  • 51 % lidí věří horoskopům!
  • 80 % lidí sleduje horoskopy.
  • 51 % lidí věří tomu, co se v horoskopech píše.
  • 7 % lidí přiznává, že jim horoskopy ovlivňují život.

Mohlo by vás také zajímat: Dagmar Kludská: Velký horoskop na rok 2012

Beran

Ženy ve znamení Berana jsou vášnivé a sex milují vždy a za všech okolností. Nemají zábrany, rády experimentují a zkouší nové věci. Nebrání se ani sexu na veřejnosti, jen k tomu musí najít vhodného partnera. V posteli nesnášejí nudu a nemají rády stereotyp. Bývají dominantní, a to i při sexu. Bývají žárlivé a nevěru jen tak neodpustí.

  • Erotogenní zóny: Hlava a tváře

Býk

Žena ve znamení Býka je něžná a romantická. Má ráda dlouhé něžné milování, nesnáší drsný sex a nerada experimentuje. Je smyslná, dokonce se říká, že je nejsmyslnější ženou celého zvěrokruhu. Bývá dobrou, ale náročnou milenkou, kterou není jednoduché uspokojit. Není sice chorobně žárlivá, ale srovnání s jinou nese velmi těžko. Sex miluje a vyžaduje ho často.

  • Erotogenní zóny: Šíje a krk

Blíženci

Miluje dlouhý sex a chce si ho maximálně vychutnat. Je výbornou milenkou, která je však plná překvapení. Muže v posteli dokáže šokovat, proto ji také zbožňují. Umí něžně svádět, ale se stejnou chutí se oddá i tvrdšímu sexu. Stačí, když ji partner dobře naladí, a v posteli mu předvede nepoznané.

  • Erotogenní zóny: Ruce a ramena

Rak

Je opatrná a tak trochu stydlivá. Mužům trvá déle, než ji dostanou tam, kam by chtěli, protože nemá ráda sex na jednu noc a chce si být jistá, že si vybrala správně. Je něžná, citlivá, nemá ráda násilí a drsný sex. Má ráda dlouhé milování, při kterém ale nemyslí jen na sebe a snaží se maximálně uspokojit svého partnera a dát mu to, po čem touží.

  • Erotogenní zóny: Hrudník a prsa

Lev

Je Lvicí v pravém slova smyslu. Je velmi sebevědomá a dominantní – a to platí i v posteli. Umí mazaně svádět a v sexu je vášnivá. Nerada příliš experimentuje, avšak je výbornou milenkou, kterou však není jednoduché uspokojit. Je žárlivá a nevěru přímo nesnáší.

  • Erotogenní zóny: Uši, vlasy, šíje, vnitřní strana stehen

Panna

Má ráda romantiku, něžný sex a dlouhé mazlení. Muže si jen tak nepřipustí k tělu, na milování nespěchá a k životu je nutně nepotřebuje. Nemá ráda drsnější sex a experimenty v posteli není příliš nadšená, stejně jako ji zrovna nefascinují nejrůznější erotické pomůcky.

  • Erotogenní zóny: Břicho

Váhy

Má ráda romantiku a nerada spěchá. Sex si chce užít a vychutnat a skvěle ji navnadí vše krásné, klidné a luxusní – třeba večeře při svíčkách. V posteli je hravá, ráda vymýšlí nové věci, má ráda předehry a je přímo šťastná, když se nechá vést svým partnerem, který najde její erotogenní zóny a dovede ji do extáze.

  • Erotogenní zóny: Kříž a hýždě

Štír

Je vášnivá, temperamentní a umí být neskutečně sexy. Muže ráda provokuje a sex s ní bývá pro mnohé nezapomenutelným zážitkem. Předehry ke štěstí nepotřebuje, má ráda živočišný sex, kterému se může oddat naplno. Patří k nejvášnivějším znamením.

  • Erotogenní zóny: Genitálie

Střelec

V posteli je ráda dominantní, provokuje a s muži si pohrává. Za každou cenu chce dosáhnout orgasmu, a to i tehdy, kdyby si k tomu měla pomoct sama. Ráda zkouší nové věci – a nové muže. Má ráda volnost a když ji partner v posteli nevyhovuje, hledá si prostě jinde.

  • Erotogenní zóny: Vnitřní strana stehen

Kozoroh

Navenek může působit chladně, ale to jen proto, že muže potřebuje více poznat. Má ráda dlouhý sex a časté milování, a proto vyžaduje, aby měl její partner dobrou výdrž a velkou chuť na postelové dovádění. Má ráda orální sex i několik orgasmů za sebou.

  • Erotogenní zóny: Ramenní a kolenní jamky

Vodnář

Má ráda experimenty, zkouší nové věci a polohy a přímo zbožňuje sex na netradičních místech. Chvíli však trvá, než si ji muž získá. V posteli je nápaditá, miluje předehru, naopak nesnáší drsnější praktiky a násilí. Problém jí nedělá ani sex se ženou.

  • Erotogenní zóny: Lýtka a kotníky

Ryby

Miluje dlouhé předehry, ale ráda vyhoví partnerovi – umí se totiž velmi dobře přizpůsobit. Ráda zkouší erotické pomůcky, miluje orální sex a partnerovi se v posteli snaží maximálně vyjít vstříc. Proto Ryby patří mezi velmi oblíbené milenky.

  • Erotogenní zóny: Chodidla