Už staří Číňané věděli, jak ovlivnit a zprůchodnit energii a energetické dráhy v těle, aby se člověk cítil lépe.

  • Tradiční čínská medicína je převážně založena na práci s energií.

Ovlivnění toku energie v těle a rozproudění těchto cest je základ léčby. Často dochází k zablokování energických cest například z důvodů zranění, do míst poranění totiž přestává přirozeně energie proudit, a tak se v místě poranění vytváří otok či zánět. Pokud se toto místo energeticky opět vyrovná, léčí se velmi rychle.

Tyto energetické dráhy v těle se nazývají meridiány a již v dávných tradičních knihách čínské medicíny jsou dobře zmapovány. Na těchto cestách jsou speciální místa, která mohou být stimulována za účinkem posílení či léčby. Tato stimulace může probíhat klasickou akupunkturní metodou, předáváním energie přikládáním rukou či přikládání drahých kamenů a nově také elektrickou stimulací nebo speciálními čipy.

Každá kultura měla své vlastní zasvěcené metody k léčbě pomocí energie.

Už ve starověku léčitelé razili teorii, že i negativní myšlenka může zablokovat tok energie a tak způsobit nemoc. I oni se snažili navrátit energetické dráhy do normálu a uvolnit zablokovaná místa, aby člověk opět získal zdraví. Energie se mohla obnovit nejen léčivými přípravky, ale i vysíláním energie od člověka k člověku. Dnešní doba se po boomu techniky a chemie opět začíná vracet k tradičním způsobům léčby pomocí energií. Prostřednictvím vědeckých experimentů se potvrdilo, že tyto energie existují, i když současné přístroje za miliardy dolarů jsou schopny tuto energii zachytit jen na velmi malé úrovni.

I vy můžete v těchto pochmurných měsících zharmonizovat energetické dráhy v těle.

Pomoci vám mohou speciální holografické čipy CieAura od společnost Harmonic FM. Tato společnost objevila možnost, jak ovlivňovat energetické vlnění v těle a vracet tak člověku ztracenou energií či mu pomáhat ve zlepšení zdravotního stavu. Samo tělo má tendence tyto energetické nesoulady vyvážit, mnohdy to ale samo nezvládne. Právě proto jsou tady tito energetičtí pomocníci. Transparentní holografické čipy CieAura napravují energetický deficit a napomáhají tělu k vyladění čistě pomocí práce s energií, do těla se přes čip nevstřebává žádné farmaceutikum ani nic podobného, tudíž nemají ani nežádoucí vedlejší účinky. Energie CiaAura k vám může proudit skrze energetický náramek, který budete mít stále na ruce, nebo ve formě čipů, které se aplikují na specifická místa na těle. CieAura nabízí mnoho variací čipů, které vám pomohou nejen k vyrovnání vašeho zdraví, ale i relaxaci či ke zlepšení vašeho sportovního výkonu.

Pro více informací se podívejte na webové stránky:
www.rene.cieaura.com , www.cieauracz.com