Foto: ISIFA.COM

Každý sám se sebou někdy rozmlouvá. Problém ovšem podle odborníků věnujících se metodě intuitivního písma je, že do řešení svých problémů dáváme rozum, své ego.

„To pak zpravidla přebije skutečnou pravdou, kterou my najít umíme,“ říká Zdena Michalíčková a hned toto umění názorně předvádí.

Napojím se na božskou lásku

Na zkoušku jí pokládám obecný dotaz, co mi vzkazuje univerzum. Žena se jen zeptá na mé křestní jméno, pak na chvíli vezme dlaň mé pravačky do svých rukou, zavře oči a na chvíli se zklidní - žádá tak o pomoc božskou lásku a podstatu.

Napojí se na svého duchovního průvodce a pak se děje, co mi před chvílí popisovala: ve chvíli pocítí zvláštní teplo, vibrující energii a začíná psát. Nejprve jen slova, která spolu nedávají smysl, pak je převádí v celé věty, až má popsanou jednu celou stranu papíru A4.

„Vnímám pocity bolesti či radosti, vidím nejrůznější obrazy a nakonec slyším slova, která se sama od sebe mým prostřednictvím zapisují,“ upřesňuje a předává mi list, na němž mimo jiné stojí, že budu matkou. Ačkoli to na mně zatím vidět není, má pravdu. Ostatní sdělené věci mi ale přijdou příliš obecné, Zdena Michalíčková mě však nabádá, že na jejich význam přijdu v pravou chvíli.

„Já sama nevím, co píšu, a nedokážu lidem před sebou vyložit, jaké poselství jim předávám. Každý z nás totiž vnímá věci jinak, pro každého mají stejná slova zcela jiný smysl. Často mi lidé volají, že si ten vzkaz čtou každý večer a neustále se z něj dozvídají nové odpovědi na své dotazy. Některé věci se zkrátka máme dozvědět v pravý čas,“ upřesňuje odbornice na intuitivní písmo.

Naučte se kanálovat

Používání intuitivního písma velice úzce navazuje na metodu zvanou chanelling (česky kanálování), kterou se můžete naučit využívat i vy. Spočívá v tom, že se spojíte se svým vyšším Já (se svou duší, anděly, duchovními rádci, svatými či Bohem), což není nijak složité: stačí se prý zklidnit, zcela vyprázdnit mysl a nesnažit se hledat rozumová řešení.

Jakmile máme v hlavě „prázdno“, ty pravé informace prý přijdou samy. K chanellingu ostatně dochází samovolně ve stavech uvolnění při fyzické námaze, procházce, před spánkem či těsně po probuzení.