Nemáte také přehled o tom, kolik a jak dlouho ještě budete splácet? UniCredit Bank přišla s aplikací SPLÁTKOMAT, která dokáže spočítat, kolik ušetříte a o kolik si můžete půjčit více, pokud spojíte své úvěry do jedné PRESTO Půjčky. Banka za vás navíc zaplatí případné poplatky za předčasné splacení u konkurenční banky a o vše se postará.

Peníze už do hodiny

Stačí jediná návštěva pobočky a už do hodiny budete mít potřebný finanční obnos k dispozici. Novým klientům stačí k získání UniCredit Bank PRESTO Půjčky předložení pouze dvou obvyklých dokladů, přičemž na stávající klienty UniCredit Bank, kteří aktivně využívají běžné či osobní konto po dobu 12 měsíců, mohou UniCredit Bank PRESTO Půjčku získat i bez dokládání příjmu.

Půjčit si můžete až půl milionu

UniCredit Bank PRESTO Půjčka je moderní úvěrový produkt. Můžete si v rozmezí od 30 000 Kč do 500 000 Kč pořídit půjčku na cokoliv bez dokládání účelu.

U částek od 250 000 do 500 000 Kč je vyžadován spolužadatel. Půjčku lze zcela nebo zčásti splatit předčasně a bez poplatků. V průběhu splácení PRESTO Půjčky si můžete splátky odložit.

Bonus za pojištění

PRESTO Půjčka od UniCredit Bank se rovněž vyznačuje maximální mírou zajištění. Inovativní pojištění schopnosti splácet umožňuje pojistit se proti událostem, které dosud jiné podobné produkty nepokrývaly; například hospitalizaci, pracovní neschopnost či nedobrovolnou ztrátu zaměstnání. K tomu vám banka navíc poskytne slevu z úrokové sazby.

V případě splatnosti UniCredit Bank PRESTO Půjčky do 12 měsíců s uplatněním pojištění schopnosti splácet a pokud máte nebo se rozhodne využívat běžný účet či osobní konto u UniCredit Bank, činí úroková sazba cca 6 % p. a. a RPSN při zohlednění celkových nákladů spojených s půjčkou včetně pojistného cca 11,26 %.

Vyzkoušejte si, o kolik můžete splácet méně nebo získat více na www.splatkomat.cz.