Podtrhněte svůj styl

Ve všeobecnosti platí, že správně sladěný outfit by neměl být jen o dobre zvolených barvách, ale taky o materiálech a celkovým stylu jednotlivých kousků. Máte svůj osobitý styl, který se stal vaším módním podpisem? Zvolte kabelku a boty, které ho podtrhnou. Pokud nosíte volné boho kousky, vaše kabelka ani boty by neměly působit příliš sportovně. Naopak jestli nosíte převážně sportovní oblečení, nesnažte se jej na sílu sladit s elegantní kabelkou. Vnímejte váš outfit jako celek, který spolu ladí. A co je nejdůležitější – volte kousky, v kterých se budete cítit pohodlně a příjemně.

Kabelka v hlavní roli

Užíváte si když jste středem pozornosti a milujete pohledy kolemjdoucích? Zazařte v ulicích s jedinečným kouskem a sáhněte po kabelce, které si všimnou všichni. Inspirujte se módními ikonami, které se nebojí experimentovat – zvolte originální kabelku v netradičním tvaru nebo výrazné barvě, která se stane hlavním kouskem vašeho outfitu. Při oblečení vybírejte kousky spíše neutrálních barev a kabelku nechte vyniknout. Letošní trendy navíc výrazným a kontrastním outfitům přímo nahrávají. V kurzu jsou především výrazné řetězy, retro vintage kabelky, výšivky nebo střapce.

Minimalisticky v neutrální barvě

Méně je častokrát více a platí to i v módě. Máte rády jednoduchý a pohodlný styl? Držte se jedné neutrální barvy, do které budete ladit kabelky i boty. Barvy jako černá nebo béžová skvěle podtrhnou váš outfit a hodí se prakticky k jakékoliv jiné barvě. Inspirovat se můžete například britskou vévodkyni Kate, která skvěle ovládá pravidla jednoduchých kombinací a taky patří mezi světové módní ikony. Vkusné šaty nejčastěji doplní elegantními lodičkami a decentní kabelkou v jednom barevním tónu. Vyzkoušejte minimalistický styl - outfit v neutrálních barvách se skvělé hodí jak do práce, tak na společenské události.

Oslovili vás naše tipy? Pokud se chystáte svůj šatník společně s botníkem na následující sezónu doplnit o nové kousky, na eobuv.cz najdete to pravé pro vás.