Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných šmejdů vymyslela novou boudu na naše celebrity.

A dnes naposled s vámi proberu chování některých našich celebrit.

Kázal vodu…

Filip Renč je bezesporu talentovaný režisér. I proto byl vybrán, aby natočil sérii televizních spotů Nemyslíš-zaplatíš pro ministerstvo dopravy. Jeho práce vzbudila řadu rozporuplných ohlasů – část veřejnosti kampaň vzhledem k rostoucímu počtu vážných nehod přivítala, část lidí se ohrazovala proti její podobě, protože se jim spoty zdály až příliš krvavé. Renč k tomu ale na tiskové konferenci řekl: „Ta kampaň není vůbec brutální. Má zasahovat emoce a podprahové myšlení řidičů v situaci, kdy by neměli předjíždět v nebezpečné situaci nebo pít před jízdou. Záměrem spotu je, aby si v těchto situacích vzpomněli, jak to může dopadnout.“ Na vlastní slova ale v den svých 45. narozenin asi zapomněl...

Filip Renč: Pil a lhal?

Na jedné pražské křižovatce došlo k nehodě, jeden řidič počkal na příjezd policie, druhý ujel. To měl být podle svědků Filip Renč. Policie ho našla v blízkém autoservisu. Vyšetřovatelům však tvrdil, že neřídil, a odmítl dechovou zkoušku, případně další odběry, které by prokázaly přítomnost alkoholu. Pak se ale prokázalo, že Renč skutečně vůz řídil. A proč by odmítal dechovou zkoušku, kdyby měl čisté svědomí, že?

Přišel o miliony

Alkohol za volantem (pokud se řidič odmítne podrobit testům, je na něj pohlíženo, jako kdyby nadýchal okolo 1 promile), útěk z místa nehody a lhaní se režisérovi hodně nevyplatilo. Padesátitisícová pokuta od policie asi pro něj není zrovna závratná a zákaz řízení na dva roky je sice nepříjemný, ale dá se to vyřešit (navíc všichni víme, že se řidičáky často vracejí třeba už po půl roce). Ale ministerstvo dopravy minulý týden oznámilo, že s ním jako s režisérem kampaně Nemyslíš-zaplatíš končí. Tím Renč přijde o několikamilionový honorář. Konečně jedno rozumné rozhodnutí našich vládních úředníků! Koho odradí spot proti alkoholu na silnicích od člověka, který sám pod jeho vlivem řídí a který, což je snad ještě horší, se ve svých 45 letech neumí ke svým činům postavit jako chlap?!

Co myslíte vy?