K trendům letošního léta patří pastelové barvy, lehký make-up a zároveň také péče o pleť obličeje. Vneste barvy do svého života a vydejte se za hranice všedních dnů. Budete se cítit svěží, v pohodě, sexy a zamotáte všem hlavy.

Perfektní pleť

Krémový make-up Match Perfection, Rimmel London, 229 Kč

Díky snadno roztíratelné krémové textuře bude vaše pokožka lehká a svěží. Nová technologie Smart-Tone se perfektně přizpůsobí vašemu tónu pleti a ta pak vypadá bezchybně. Modré safírové pigmenty zajišťují svěžejší barvu a díky lehké krémové textuře dokonce zapomenete, že nějaký make-up máte na sobě.

Kafe.cz radí:

  • Make-up déle vydrží dokonalý, když jej zafixujete pudrem. Vyzkoušet můžete třeba krémový sametový pudr Match Perfection taktéž od Rimmel London za 199 Kč.

Hravé oči

Oční stíny Color Infaillible, L’Oréal Paris, 219 Kč

Chcete oční stíny, které vydrží až neuvěřitelných 24 hodin a barvy zůstanou stejně intenzivní, jako když jste je nanášela. Pak zkuste tyto oční stíny, které mají složení na pomezí pudru a krému. Obsahují 4x více pojiva než v běžných stínech a přitom jsou jemné a sametové. Po nanesení vzniká plná a krásná barva. Nanášet je můžete i prstem. Jsou voděodolné, nevpíjí se do vrásek kolem očí a vydrží i mnutí oka. Vybírat můžete hned z několika odstínů.

Kafe.cz radí:

  • Při líčení očí používejte vždy alespoň dva odstíny očních stínů. Pokud chcete vizuálně oddálit oči, nanášejte světlý stín ke koutkům očí u nosu.

Černočerné řasy

Řasenka The Falsies Black Drama, Maybelline New York, 229 Kč

Chcete vyniknout a dodat očím dokonale dramatický pohled. Pak musíte zvýraznit a zhustit svoje řasy. Dokonale černé řasy získáte díky karbonovým černým pigmentům a speciálnímu tvaru kartáčku, který má tvar jako lžíce.

Kafe.cz radí:

  • Na denní se spíše hodí jemnější řasenka. Zkuste voděodolnou řasenku The Falsies Waterproof od Maybelline za stejnou cenu. Navíc nezapomeňte ani na úpravu obočí.

Rty k zulíbání

Rtěnka Soft Sensation Vitamin & Collagen, Astor, 159 Kč

Rty mohou vypadat skvěle a zároveň cítit, že je o ně dobře pečováno. Hydratační rtěnka s vitaminy byla vyvinuta tak, aby pečovala, zjemňovala a chránila vše rty. Je obohacena o vitaminy A, C, E a také o kolagen. Díky tomu jsou rty až o 168 % více hydratované. Zároveň rty chrání i před slunečními parsky s SPF 20. K tomu všemu máte na výběr z neuvěřitelných 28 odstínů, od sytě červených přes půvabně růžové až po zemité hnědé odstíny. Barvy se nerozpíjejí a neblednou.

Kafe.cz radí:

  • Neholdujete rtěnkám? Pak vyzkoušejte letní lesky na rty v pastelových barvách nebo také ty bezbarvé, které zároveň vyživují. Na našem trhu jich najdete opravdu spoustu.

Tip Kafe.cz:

  • Nezapomeňte také krásně vonět a chránit pokožku opalovacími krémy. Pokud jste se ještě nevydali na nákup kosmetiky na opalování či nové letní vůně, určitě se vám to vyplatí v síti parfumerií Marionnaud v rozmezí od 20. června do 10. července 2011. V tomto čase se totiž všichni zákazníci parfumerií Marionnaud mohou těšit na další praktický dárek za nákup! Šikovná a vesele barevná chladicí taška ideální na letní výlety je připravena pro všechny, kdo si v tomto čase nakoupí jakoukoliv kosmetiku či vůni v hodnotě 1.900 Kč a výše.