A jak to bude u nich dál, potomek na cestě – holčička, už nyní v říjnu. Oba politicky aktivní, volby se blíží, zvládnou všechny své povinnosti?
Hvězdy to prověří…

Martin Bursík (12. 8. 1959) Kateřina Jacques (2. 6. 1971)

Slunce - Lev
Měsíc - Štír
Merkur - Lev
Venuše - Panna
Mars - Panna
Jupiter - Štír
Saturn - Kozoroh
Uran - Lev
Neptun - Štír
Pluto - Panna

Slunce - Blíženci
Měsíc - Panna
Merkur - Býk
Venuše - Býk
Mars - Vodnář
Jupiter - Střelec
Saturn - Býk
Uran - Váhy
Neptun - Střelec
Pluto - Váhy

Slunce ve Lvu (Martin) – Slunce v Blížencích (Kateřina)

Ohnivé znamení Lva propojené se vzdušnými Blíženci přináší do vztahu vznik nových myšlenek a neustálou snahu na sebe upozorňovat a vytvářet veřejně „zajímavé“ aktivity. Energicky velmi dobré spojení znamení. Navzájem se podporují ve svých nápadech a mají nekonečnou představivost, kterou spolu dokážou rozvíjet do neuvěřitelně dlouhých diskusí, které byly začátkem jejich partnerského vztahu.

Merkur ve Lvu (Martin) - sextil - Slunce v Blížencích (Kateřina)

Vlivem pozitivního aspektu se v tomto vztahu stává Kateřina inspirací pro Martina, který ji ve svém nitru obdivuje. Kromě tedy nepodařeného výstupu s biomasou v televizním vysílání, které se obdivovat nedalo, ale sledovanost to Kateřině přineslo. Špatná reklama, taky reklama. Jde u nich o spřízněnost duší, mají velmi podobné zájmy, není tedy nepochopitelné, že se setkali ve stejné straně a dali se dohromady.

Měsíc ve Štíru (Martin) - sextil - Měsíc v Panně (Kateřina)

Jejich emocionalita je velmi podobná, stejně tak jejich myšlenky a mají dokonce i podobný vkus. Jde o harmonické spojení. Pokud se u nich objeví hádka, tak jde o maličkosti, které dokážou hladce a rychle vyřešit. Jsou spolu spokojeni.

Slunce ve Lvu (Martin) - kvadratura - Merkur v Býku (Kateřina)

Pociťují k sobě silnou náklonnost, opět je to aspekt, který ukazuje na spřízněnost duší. Je to případ, kdy mají oba stejný cíl, jen rozdíl je v tom, že mají každý jinou cestu, je to dobré pro rozvíjení jejich politické strategie, jeden vymyslí to a ten druhý zase ono. Vznikají neobvyklé nápady. Mohou být spolu úspěšní. Nyní to vypadá, že jejich úspěch je spíše v partnerství a v jejich společném dítěti, než v politice, ale nechme se překvapit, určitě už vzniká nová myšlenka, jak zaujmout a dále se prosazovat v politice.

Jupiter ve Štíru (Martin) - opozice - Merkur v Býku (Kateřina)

Zde se jedná o neustálou změnu, rozhodně jejich vztah nebude stereotypního rázu. V partnerství se mohou vyskytnout rozpory v některém ze zásadních témat, důležitý je tu kompromis, kterého jsou oba schopni. Společně se dokážou motivovat a mnoho věcí vyřešit.

Slunce ve Lvu (Martin) - kvadratura - Venuše v Býku (Kateřina)

Můžou nastat chvíle, kdy se budou od sebe názorově vzdalovat, což se může někdy stát, následně vzniká atmosféra, kdy Martin začne jednat arogantně a Kateřina se začne neskutečně hádat. Každému vztahu neuškodí si některé věci vyříkat, proto tento aspekt nazvu jako vhodný prostředek pro očistu negativních myšlenek a pokračování v čistém prostředí pozitivna.

Venuše v Panně (Martin) - trigon - Venuše v Býku (Kateřina)

Toto je harmonické spojení, velmi dobrý aspekt do stálého a pevného vztahu. Jejich city, postoje, přístup k financím, podobné zájmy, to vše v tomto vztahu je. Dokážou se spolu radovat a užívat života naplno.

Uran ve Lvu (Martin) - kvadratura - Venuše v Býku (Kateřina)

Vznikají zde nápady, které nemusí být oboustranně vždy považovány za podařené, nastanou chvíle, kdy jeden chce klid a být doma a druhý chce akční výpravu do ciziny. V těchto chvílích začnou přicházet myšlenky na rozchod, ale ne na moc dlouho, jsou rádi spolu, jen si to někdy chtějí názorně dokázat, že patří k sobě, a také mají oba rádi usmiřování.

Měsíc ve Štíru (Martin) - konjunkce - Jupiter ve Štíru (Kateřina)

Je to znovu aspekt, který přináší do vztahu harmonii, fantazii a inspiraci. Martin dokáže Kateřině mnoho věcí odpustit a v mnoho věcech pomoci.

Merkur ve Lvu (Martin) - sextil - Uran ve Vahách (Kateřina)

Jejich společné plány jsou nekonečné, Martin většinu dokáže uskutečnit a je rád za Kateřinu, která je jeho inspirací. Pro své okolí působí jako zvláštní pár, který rozhodně nezapadá do klasického soužití.

Měsíc ve Štíru (Martin) - konjunkce - Neptun ve Střelci (Kateřina)

Ve vztahu je přitažlivost spojená s porozuměním, jsou si navzájem oporou i v dobách, kdy ostatní pomoci nechtějí. Je tu společný zájem prozkoumávat nové věci, které neznají, možná by Kateřina mohla konečně prozkoumat biomasu?

Měsíc ve Štíru (Martin) - sextil - Pluto ve Vahách (Kateřina)

Díky působení Pluta vznikají nevšední aktivity a záměry, které jsou složité k uskutečnění, ale jsou lákavé. Spolu dokážou nemožné, když budou chtít.

Shrnutí

Martin Bursík a Kateřina Jacques, partnerský vztah, který byl napsán ve hvězdách. V jejich vztahu je dostatek společných zájmů a nápadů, které mají chuť uskutečnit. Není to obyčejný vztah, je tam dostatek energie a touhy po změně. Mohou nastat i zvraty, které je na nějakou dobu odloučí, ale jejich city je znovu vrátí vždy k sobě. Nyní tedy hlavně jejich budoucí dítě, i když oba již mají děti z předchozích vztahů. Kateřina má v Martinovi svého ochránce, který ji má rád, i když někdy provede nějakou neuváženost.
Tento vztah hodnotím na 83 %.

Šťastné hvězdy do vztahu :-)