Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dnes opět pár slov o známé zpěvačce.

Bohaté výročí

Rok a šest dní. Přesně tak dlouho trvá manželství zpěvačky Ivety Bartošové s hercem Jiřím Pomeje. Během té doby se v životě Ivety událo mnohé – začala zkoušet titulní roli v muzikálu Mona Lisa, stala se Skokanem roku v Českém slavíku, ukázala celému národu prsa, skončila se zkoušením muzikálu Mona Lisa, vyhrála TýTý v kategorii zpěvačka roku, statečně tančila ve slovenské show Let´s Dance, přetahovala se s bývalým partnerem Ladislavem Štaidlem o syna Artura, rozhádala se s Arturovou bývalou chůvou… Tohle všechno ale zastínila zpráva posledních dnů – Iveta čeká vytoužené druhé dítě.

Těhotná – ano, nebo ne?

Už jednou jsem se tady podivovala nad tím, že některé slavné ženy se svým těhotenstvím chlubí sotva pár hodin poté, co se o něm dozvěděly. Nectí nepsanou zásadu, že první tři měsíce se „o tom“ prostě mlčí. Iveta se „prořekla“ na koncertě na Slovensku, čehož si bulvár, jak jinak, všiml. A tak zprávu zase popřela. Nakonec přišla se šokujícím přiznáním – o miminko, které čekala, v sedmém týdnu těhotenství přišla. A těm, kteří jí nevěřili a informace o spontánním potratu považovali za jednu z dalších habaďúr na média, podala důkaz v podobě lékařské zprávy.

Podivné okolnosti

Je pochopitelné, že Iveta je v této situaci rozrušená a přecitlivělá. I přesto je ale její chování podivné… Opomineme-li fakt, že informaci o potratu zavolala do novin sama (a na to vemte jed, že to je pravda), ještě ke všemu potrat využila jako zbraň proti ex-partnerovi Štaidlovi. Obvinila ho, že ji kdysi přinutil k umělému přerušení těhotenství, a tím vlastně nepřímo způsobil její další zdravotní problémy. Používá Iveta osobní tragédii jako zbraň v jiné válce? To se moc nehodí, co myslíte?