Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dneska vám řeknu pár slov o snaze o světovost v českém šoubyznysu.

Iveta a Sámer

Sámer Issa často vypustí do médií, co mu slina na jazyk přinese, a to není úplně dobře. Tentokrát se ale trefil do černého. On a Iveta k sobě skutečně „neladí“ – vizáží, hlasem ani stylem. „Paní Bartošová má do Madonny daleko,“ řekl. A podle mě měl jednoznačně a bez urážky pravdu. I když mohl klidně dodat, že i on má ve srovnání s Justinem Timberlakem co dohánět.

Stačí pár slov

Některé české celebrity prostě touží po světovosti, a my v bulváru jim ji rádi občas dodáme...Vždyť se podívejte, jak se v novinách některé české hvězdy titulují. Již zmiňované Ivetě Bartošové nikdo jinak neřekne než popová princezna. Tak se v Americe kdysi říkalo mladičké Britney Spears. I když tyhle dámy mají dnes ledacos společného (problémy s muži a s alkoholem…), Bartošová má ve svých 43 letech do popové princezny vážně dost daleko. Podobných označení některých hvězd, z který se stalo už novinářské klišé, najdete ale mnohem víc. Posuďte sami: Richard Krajčo je český Brad Pitt, Agáta Hanychová česká Paris Hilton a Vlaďka Erbová česká Halle Berry. Marie Rottrová je první dáma českého soulu (co na tom, že tento žánr u nás skoro nikdo nezpívá) a Věra Špinarová zase česká Tina Turner…

Hledá se česká Madonna

Je polovina prázdnin, a to je vrchol okurkové sezony. Nebýt pana Topolánka a jeho výletu do Itálie, nebylo by skoro o čem psát. A tak si zahrajme hru Najdeme českou Madonnu. Kdo by si podle vás tohle označení zasloužil? Bartošová, Bílá, nebo třeba Vondráčková? Rozhodněte a možná ho už brzy najdete v některém českém bulváru.