Ivana Gottová a Karel Gott měli bezesporu jeden z nejstabilnějších vztahů českého showbyznysu. Zlatý slavík svou vyvolenou potkal na společenské akci a rozhodl se získat její srdce.

Ačkoliv Ivana, tehdy ještě Macháčková, neměla o Gotta zprvu zájem, nakonec ji na svůj šarm přece jen udolal.

Nakonec se Ivana stala jedinou právoplatnou manželkou Mistra a zplodili spolu dvě krásné dcery, Charlotte a Nelly. Gottová ale slavné muže přitahovala dávno předtím, než se stala ženou našeho nejlepšího zpěváka.

Ivana Macháčková se jako mladá studentka vydala sbírat zkušenosti do USA a v roce 1996 se v San Francisku seznámila s Michaelem Douglasem. K setkání s hollywoodským hercem došlo, když se šla Ivana podívat na natáčení filmu Hra.

„On si mě na první pohled vybral z davu. Když se dozvěděl, že jsem Češka, zkusil na mě udělat dojem svojí češtinou a řekl mi jedno neslušné slovo na H, které ho naučil Miloš Forman. Potom už se ale choval jenom slušně, pozval mě na večeři a ta se protáhla na dva krásné roky, až do mého odjezdu ze Spojených států,“ prozradila před lety webu iDnes.cz.

Po boku Michaela Douglase prožila Ivana Macháčková dva roky, a když se vrátila do Čech, potkala svého budoucího manžela, Karla Gotta. Gottová po letech manžela a expřítele dokonce seznámila!

„Ano, navštívili jsme ho při natáčení filmu Unlocked. A pak jsme se ještě dvakrát sešli mimo plac. Ivana byla samozřejmě se mnou. Ona mě s ním seznámila. Vždy, když jsme s Michaelem mluvili, jsme si měli co říci,“ vzpomínal před lety Karel Gott na setkání s Douglasem.

Mistr na bývalého milence své ženy nežárlil, a dokonce s ním měl i společná témata ke konverzaci. To je jen dalším důkazem toho, jak silné pouto panovalo mezi manželi Gottovými, které rozdělila až zpěvákova smrt.

Ivana Gottová už rok a půl drží za svého muže smutek a nevychází příliš z domu. Jelikož je ale dvojnásobná maminka krásná žena, jistě časem potká novou spřízněnou duši.