Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných šmejdů vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dnes se zamyslíme, jak bude Ivaně Gottové slušet role moderátorky.

Extra na druhý pokus?

Nový pořad VIP Zprávy nemá nahradit oblíbený TOP Star Magazín, spíše by měl zajišťovat krátké zpravodajství ze společenského života. Prima tak ovšem nepřináší nic nového! Vzpomínáte si na společenský magazín Extra? S ním tato televize přišla na jaře roku 2006 a byl rovněž o celebritách. Hlavním diváckým „tahákem“ byla tehdy moderátorka Mirka Čejková, kterou pak nahradily Lucie Výborná a Eva Aichmajerová. Pořad měl zpočátku slušnou sledovanost, ta ovšem postupně klesala, a tak ho televize po roce zrušila. Proč nyní vstupuje podruhé ne-li do úplně stejné, tak do hodně podobné řeky? Kdo ví...

Sázka na Gottovou

Nabídku na moderování (staro)nového formátu dostala Ivana Gottová a včera ji podle mluvčí televize přijala. Zůstává tedy už jediná otázka: Bude jí role moderátorky vůbec sedět? V určitém směru se do takového pořadu hodí – mezi celebritami se pohybuje velmi dlouho. Pracovala pro zahraniční filmové produkce, pak v Divadle Broadway, mezi slavnými osobnostmi má řadu přátel a s manželem chodí do společnosti, pokud jí to čas a péče o dcery Charlotte a Nelly dovolí. Na druhou stranu Ivana nemá žádnou moderátorskou zkušenost a navíc působí poněkud chladně a odtažitě, což může být společenskému pořadu dost na škodu. Ivana Gottová je ale také velmi cílevědomá, a tak na sobě určitě zapracuje. Už 11. července uvidíme, jak to všechno dopadne. Já si zatím netroufnu tipovat, ale jsem přece jen trochu skeptická... A co si myslíte vy?