V Rusku má tato žena stále plnou pozornost. Novináři sledují, jak vypadá její zdravotní stav, nebo se snaží sehnat její vyjádření, když zemře některý z jejích kolegů. Patří mezi hlavní ruské celebrity – lidé nechodí na představení kvůli tématu, ale protože v něm hraje právě Inna. Podle ruských médií herečka zahraje cokoli. Babu Jagu i královnu Alžbětu. Když Churikova studovala na škole Schepkinsky, učitelka Veniamin Ivanovič Tsygankov o ní řekla: „Buď je blázen, nebo je génius.“ Toto dilema vyřešili diváci a ačkoliv to Inna prý nemá ráda, lidé o ní mluví jako o „velké ruské herečce.“ (Zdroj: www.kp.ru, říjen 2015)

Svou popularitu Inna zatím naplno využívá právě na sociálních sítích. V červenci například na Facebooku uspořádala online charitativní kreativní večer, jehož výtěžek šel na oddělení Nadace umělců. Jedná se hlavně o stárnoucí pracovníky ruských divadel, kteří v dnešní době nemají práci. Během večera se vzpomínalo na její kolegy nebo na představení, kde hraje Alžbětu II. Podle ředitele divadla Lenkom Marka Varshaverova stačí, aby si Inna vybrala jakoukoli hru, která se jí líbí a divadlo ji uvede. Tak velkou moc nestárnoucí herečka má. (Zdroj: https://ncomment.com, červenec 200)

Zdravotní problémy se ale ani jí nevyhýbají. Především se zlomeninami má problém. Stačí málo a hospitalizace v nemocnici je na světe, jako se to stalo minulý rok, kdy při zkoušce v divadle zakopla a zlomila si obě paže. Stále se však snaží udržet pozitivní mysl a propagovat své filmy a představení na sociálních sítích a v médiích. Pro ruský Forbes navíc řekla: "Nyní probíhá nějaká reorganizace světa a navíc má tento virus směšný název´korona´(koruna, monarcha, král, královna). Naše domácí uvěznění je důvodem k přemýšlení o budoucnosti a o tom, co lidem stojí za to udělat dnes a nenechávat to na zítřek" (Zdroj: www.forbes.ru, červenec 2020)