Pohodlí

Drtivá většina žen preferuje u spodního prádla pohodlí. Není nic horšího, než když se lem hrne dolů a gumičky se nepříjemně zařezávají. Bavlněná nebo bambusová vlákna jsou sázkou na jistotu. Zbytečné trápení, když se celý den v práci a doma mučíte v krajkových a miniaturních kalhotkách. Mnohem víc sexy je padnoucí střih, který vyzdvihne tvar vašeho pozadí a polichotí křivkám.

Sport

Při pohybu, běhu, předklonech, výpadech a dřepech nadělají nevhodné kalhotky více škody než užitku. Volte takové, které krásně obepnou vaše tvary a nehnou se z místa ani po hodinovém kruhovém tréninku. Stejně důležitý jako střih je materiál, který bez problémů vstřebá všechen pot. Jejich zásoba by měla být úměrná četnosti návštěv posilovny, opakované použití bez vyprání je absolutní tabu!

Speciální příležitost

V životě ženy jsou dva momenty, kdy si zakládá na perfektním spodním prádle - návštěva gynekologa a chvilky něžností s partnerem. Konečně se můžete vyřádit a obléknout se do barev, krajek a změti šňůrek a provázků. Absolutním hitem posledních měsíců je sametové spodní prádlo, které z vás na pohled vykouzlí půvabnou burlesku.

Jen tak

Existuje i velký počet žen, které spodnímu prádlu moc nefandí. Svému tělu nechávají absolutní volnost a kalhotky neřeší. Dočasně to může být pro zdraví přínosné. Všechno má ale své meze a v mrazivých nebo naopak horkých dnech se svoboda nemusí vyplatit.

Ideál

Kolik je málo a kolik už moc? Záleží na vašich individuálních potřebách, ale chcete-li jít zlatou střední cestou, měla byste mít podle odborníků 34 kusů kalhotek. Dost na to, abyste nemusela zběsile prát každý týden a zároveň pokryla všechny svoje aktivity, které máte v plánu.