Určitě mě chápete a o to víc, jestli stejně jako já každé ráno tuto touhu překonáváte a vydáváte se plni „pracovního elánu“ vstříc šedivému nebi, dotěrnému větru a stupňujícím se dopravním zácpám.

Dnes ráno jsem šla do práce celých rekordních 56 minut (normální čas v normální den se pohybuje mezi 15 a 19 minutami). Než jsem dorazila od auta ke dveřím, dostala jsem na kalhoty plnou dávku z nejbližší kaluže. V rozčílení jsem nemohla najít klíče, tak jsem promokla na kost. Pak jsem omylem spustila alarm. Kdo si pro všechno na světě má pamatovat 8 různých číselných kódů?! Téměř jsem zatoužila po zabudovaném elektronickém kódu, který mě odprostí od namáhavého drásání paměťových buněk. Prostě den jako víno, no uznejte.

Pak jsem ale usedla k počítači a začala projíždět e-maily. Paní nadšená z thajské masáže. Nezapomenutelná večeře na historické lodi – prý žádost o ruku! Mezinárodní kuchař se vrátil z Francie s novými kulinářskými zázraky. A krásné vítězky MISS ČR píší a děkují za nezapomenutelný zážitek v zorbu a za divoké slaňování. Sportující krásky jsou přitažlivá kombinace. Přemýšlím nad budoucím zážitkem – tentokrát opačně – krášlící se sportovci. To opravdu nezní zle, co říkáte?

Pomaličku usychám, piju horký čaj a začíná mi být líp. Vždyť to, zda je sranda, anebo se bavíme a máme fajn opravdu na počasí nezávisí a já se těším na nadcházející předvánoční období, protože už máme v hlavě kopec skvělých a vtipných nových zážitků, nový moderní web i luxusní certifikát. Můžete se tedy začít těšit i Vy, protože zážitky patří jen a jen Vám, a to v kteroukoli roční dobu.

Přeji teplý, suchý a veselý podzim a budu se těšit na Vaše dotazy či případné nápady na nové zážitky, které můžete psát na info@dejtonej.cz. Tři nejnápaditější návrhy odměníme zážitkem!