Nejen, že v tom nejste sama, ale hlavně – z většiny nedokonalostí se dá udělat přednost!

Drew Barrymore (35), herečka

Tato roztomilá herečka měla splíny z toho, že musí nosit rovnátka. „Šišlala jsem, děti mi říkaly robote,“ rozpovídala se v jednom rozhovoru.

Co na to Kafe.cz: I přesto se Drew v roce 2007 dostala na obálku speciálního vydání magazínu People se stovkou nejkrásnějších lidí světa.

David Bowie (63), muzikant a zpěvák

Všimla jste si někdy, že má jedno oko hnědé a druhé zelenomodré? Je to pozůstatek rvačky na střední škole.

Co na to Kafe.cz: Jeho fanoušci si kupují barevné kontaktní čočky. A inspiroval se jím také zpěvák Marilyn Manson, jehož výstřední „očiska“ jsou dodnes známá.

Sean Connery (79), herec

Známý herec původem ze Skotska, jednu dobu představitel legendárního Jamese Bonda, odjakživa šišlá. Jenže ani jeho šišlavá skotská angličtina mu nezabránila udělat velkou kariéru.

Co na to Kafe.cz: Mnohé ženy považují jeho řeč za nejvíce sexy na světě. Sean už sice není nejmladší, ale charisma má stále na rozdávání.

Cindy Crawford (44), bývalá topmodelka

V teenagerovských letech se trápila kvůli mateřskému znaménku nad horním rtem. Dokonce se jí kvůli tomu smály spolužačky.

Co na to Kafe.cz: Tak tomu se říká paradox! Právě znaménko pak Cindy celosvětově proslavilo a mnohé ženy si ho začaly pořizovat „uměle“.

Cameron Diaz (37), herečka

O Cameron je vcelku známo, že má problémy s pletí. Fotografové paparazzi ji několikrát přistihli bez make-upu s akné na obličeji. V mládí to Cameron hodně trápilo...

Co na to Kafe.cz: Pleť-nepleť, pro většinu mužů je Cameron stejně „kost“ a okamžitě by ji brali i bez make-upu.

Zuzana Jandová (22), dvacátá Miss ČR

Když získala korunku nejkrásnější ženy Česka, objevily se zprávy, že trpí oční vadou – má posunutou zorničku v levém oku.

Co na to Kafe.cz: Jak je vidět, nikomu to nevadí! Zuzka je oceňovanou modelkou, po které muži šílí.

Madonna (51), královna popu

Tušila jste, že se v mládí trápila kvůli své pověstné mezeře mezi předními zuby? Dnes ji hrdě ukazuje fotografům a doma si počítá kulaté miliony, které ji každým rokem naskáčí na účet.

Co na to Kafe.cz: Při zpěvu to nevadí, ale když natáčela film Evita, dali jí raději jeden umělý „klofák“.

Sylvester Stallone (63), herec a akční hrdina

Když se představitel boxera Rockyho narodil, šlo o těžký porod. Lékař použil kleště, miminku poškodil nervy v obličeji a způsobil mu defekt na obličeji. Stallone má dodnes potíže s mluvením.

Co na to Kafe.cz: No, jeho role sice nejsou zrovna „mluvící“, přesto je mu třeba přiznat, že je jedním z nejprofláknutějších herců Hollywoodu.

Elijah Wood (29), herec

Představitel Froda Pytlíka z trilogie Pán prstenů měl stejný mindrák jako Madonna. Dokonce s hořkým úsměvem říkal, že by v mezeře mezi zuby mohl klidně nosit cigáro.

Co na to Kafe.cz: Právě mezera mezi zuby mu vynesla jeho nejslavnější filmovou roli. Režiséra Pána prstenů Petera Jacksona zaujala při castingu.