Herečky i zpěvačky vypadají na všech důležitých akcích skvěle. Bezchybný make-up, dokonale upravené vlasy i mimořádně padnoucí šaty. Vy se jejich radami můžete nyní inspirovat. A věřte, že dosáhnout perfektního vzhledu není vždy tak těžké.

Kouřové stíny podle Halle Berry

Toto líčení frčelo již v sedmdesátých letech minulého století a Halle Berry se tímto trendem na předávání filmových cen inspirovala a udělala dobře. Zase totiž frčí. A že se bojíte, že toto poněkud těžší líčení sama nezvládnete? Už nemusíte. Stačí mít po ruce tu správnou kosmetiku, která vám líčení krásně usnadní. S kouřovým líčením můžete vyrazit jak do práce, tak na párty, kde budete k nepřehlédnutí.

Oční stíny Smoky Exe Effect Eyeshadow

Max Factor, 299 Kč, odstín Onyx Smoke

  • K nalíčení vám odteď budou stačit jen dva snadné kroky. Tyto oční stíny mají dva různě tvarované speciálně navržené aplikátory pro snadné nanášení. Na výběr máte z šesti kombinovaných odstínů na denní i večerní líčení. Zaobleným koncem aplikátoru nejdříve zvýrazníte celé víčko a pak zašpičatělým koncem víčko dostínujete podle potřeby.

Make-up podle Natalie Portman

Nastávající maminka dá vždy na přirozený a jemný vzhled. Málokdy ji uvidíte výrazně namalovanou. To ale neznamená, že by zanevřela na make-up. Vybírá si ty jemné někdy s lehkým růžovým nádechem, který dodá tváři jas. Navíc ještě dbá na to, aby make-up příliš nezatěžoval pleť.

Make-up Mattitude HD

Astor, 299 Kč

  • Tento make-up krásně zmatňuje pleť a přitom ji nenechává mdlou a bez jasu. Zároveň ji také hydratuje a vyhlazuje. A co víc, má ochranný faktor SPF 22, a tak s ním můžete vyrazit i na slunce bez obav o zdraví své tváře. Díky svému složení také chrání před vlivy vnějšího prostředí. Největší předností je ale to, že vydrží až 16 hodin. A proto se nemusíte bát, váš make-up bude dokonalý celý den.

Řasy jako Jennifer Lopez

Herečka a zpěvačka je holka krev a mlíko. Kromě své postavy ráda zvýrazňuje také své oči a jestli jste si všimly, vždy má dokonalé řasy. Někdy si pomůže umělými řasami, ale většinou, a to hlavně v soukromí, nedá dopustit na skvělou řasenku. Chcete-li mít dokonalé řasy i vy, tak se inspirujte a doplňte svou kosmetickou taštičku o skvělou řasenku.

Řasenka Lash Millionaire Chic

Miss Sporty, 89 Kč

  • Tato řasenka dodá řasám až 12x více objemu. Řasy navíc neslepuje, což je její velká přednost. Je obohacená o kolagen a hedvábí, řasy jsou husté, skvěle zvýrazněné a zdravě vypadající. Její černá barva je velmi intenzivní. I vy nyní můžete být chic.

A na co při líčení nedáte dopustit vy?