Věděli jste, že herečka Emma Roberts (30 let) je neteří slavnější Julie Roberts? V rodině mají velmi výrazný úsměv, široký, odhalující zuby. Ale ten není to jediné, co jejich krásu vystihuje. Jsou to i dlouhé vlasy, mandlové oči a výrazné lícní kosti. Takové jsou i rysy Annny, 36leté PR manažerky, která se v Emmu proměnila. Dopomohl ji k tomu i um vizážisty Pavla Bauera.

Ten začal tím, že nejprve za pomoci vatového tamponku nanesl na pleť dávku pleťového tonika s vitaminem C. Pleti tím poskytl hydrataci a energii, navíc zdvojnásobil hladinu vlhkosti v pokožce.

Pokračoval nanesením make-upu a dávkou jasu. "Emma celá září, ale není to přehnané, použil jsem proto bronzující perly," říká vizážista Avonu Bauer. Zvýraznil jimi tváře. „Jemně klepejte a přejíždějte štětcem po povrchu perel, aby se štětec nabarvil, a následně jemně sfoukněte nadbytečné množství barvy ze štětce,“ radí profesionál. Perly byly obohaceny o pigmenty odrážející světlo, které dodávají vaší pokožce přirozenou záři, navíc ji propůjčí opálený vzhled.

Vykreslil dokonalý tvar očí za pomoci šedohnědých odstínů očních stínů - ty jsou ideální pro jemné kouřové líčení. Navíc je doplnit ještě o špetku světlých odstínů pod obočí. "Rozzáří to pohled," zmiňuje hlavní benefit Bauer.

Na závěr už jen načernil brvy. Až 4x větší podzvednutí, 3x větší objem a navíc 24hodinový efekt slibuje nová řasenka od Avonu. Ta se neodmítá, stejně jako nová hvězdná role.

Použité produkty:

Rozjasňující tonikum s vitaminem C, Avon, 230 Kč

Řasenka Ultimited pro perfektně nadzvednuté řasy, Avon, 249 Kč

Bronzové tónovací perly pro rozjasnění pleti, Avon, 379 Kč

Paletka očních stínů Glowing Gold, Avon, 499 Kč

Všechny produkty značky Avon si můžete nechat doručit až k vašim dveřím díky e-shopu avon.cz.

#watchmenow