Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných šmejdů vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dneska si řekneme něco o této zvláštní dvojici.

Práskly to lehké děvy

Tomuto vztahu nikdo nedával velkou šanci – když je žena o deset let starší než muž, málokdy to vydrží, ať si říká, kdo chce, co chce. A když jsou oba partneři slavní, platí to dvojnásob. Modelka Krainová a hokejista Hudler vydrželi dva roky a jejich vztah se zdál pohodový. Najednou přišel konec! A rozchod, který vyplaval na povrch prostřednictvím zpovědí prostitutek, s nimiž hokejista strávil žhavou noc, pohodový vůbec není.

Návrat ztracené paměti

Podivnou roli v něm hraje právě Simona Krainová, která zuby nehty vztah bránila a stále dělala, že je všechno v pořádku. Na konci června o Jiřím tvrdila, že to je muž, s nímž chce zestárnout, že je šťastná a moc spokojená. Ještě začátkem srpna rozchod, o kterém se už šuškalo, razantně popřela. A teď najednou otočila! „Rozešla jsem se s ním už dvakrát, měla jsem pocit, že se náš vztah nikam nevyvíjí. Poslední dva měsíce už to bylo jenom umělé oddalování nevyhnutelného konce,“ říká. Vrátila se jí paměť?

Chci být dokonalá

Je to pochopitelné. Simona si prostě chce zachovat tvář a nebýt za chudinku. Někdy to ale s vytvářením lichotivého obrazu sebe sama přeci jen přehání. Své vztahy vždy do posledních chvil líčí jako bezchybné a pak otočí – pamatujete si třeba na tajemného Turka Alpa (mimochodem také o pár let mladšího), s kterým byla přešťastná a který najednou zmizel z jejího života jako pára nad hrncem? Asi to prostě chce změnit styl, víc mluvit pravdu a možná si také hledat zralejší muže...