Narodila se v Ohiu, v rodině s osmi sourozenci. SARAH JESSICA PARKEROVÁ je opravdu Beran, nejen její Slunce, ale i Venuše a Merkur jsou v tomto aktivním a ctižádostivém znamení v oblasti desátého domu kariéry. Jessica se od dětství začala věnovat baletu a již jako osmiletá vystoupila v jednom televizním pořadu. V jedenácti letech debutovala na Broadwayi, kde dokonce hrála dva roky titulní roli v muzikálu.

KARIÉRA
Nahlédneme-li do profesního života, zjistíme, že její filmografie čítá více než třicet vedlejších i hlavních rolí. Stačila je vytvořit během téměř třiceti let herectví. Oblast kariéry mapuje v osobním horoskopu – tzv. Medium Coeli neboli desátý dům. Jeho hrot se nachází ve vodním znamení Ryb, ale je zde přítomna nejsilnější planeta Slunce a v její těsné blízkosti – konjunkci – můžeme vidět planetu umění a lásky Venuši v Beranu. Toto spojení dává touhu po uplatnění v umělecké branži.

V CENTRU POZORNOSTI
V desátém domě je také mediální, komunikativní planeta Merkur v ohnivém Beranu, z čehož lze usoudit, že předvádění se nedělá Parkerové od dětství problém…

LÁSKY A ROZCHODY
Partnerství v horoskopu představuje sedmý dům, jehož hrot leží ve znamení Kozoroha, což není nejšťastnější postavení. Vládcem tohoto znamení je planeta Saturn, která přináší omezení a problémy v citovém životě, partnerství a lásce. A to sedí i na tuto filmovou divu, ve vztazích totiž opravdu velké štěstí nemá. V soukromí ji pronásledují nezdary, zažila mnoho partnerských rozchodů. Její nejdelší známost, s hercem Robertem Downeyem, trvala sedm let.

O čem horoskop vypovídá...
I oblast práce, tzv. šestý dům, je v optimistickém ohnivém znamení Střelce. Je zde přítomna Luna v Kozorohu a lunární uzel, což může naznačovat určité pracovní výkyvy a měnící se popularitu, leč Sarah Jessica Parkerová ustojí mnohé. O tom jsme se mohli již mnohokrát přesvědčit. Nezbývá než popřát, aby se jí podařilo zvládnout i problematičtější citový život.

Celý horoskop a více informací najdete na www.mojeastrologie.cz