LUCIE BÍLÁ (45) se narodila ve znamení ohnivého Berana, který představuje vůli k životu a bojovnost. Jeho zrozenci se dokážou okamžitě pro vše nadchnout, ale také stejně rychle ochladnout.

SMYSL PRO HUMOR

Oblast ascendentu (1. dům osobnosti) je ve znamení Blíženců. To dává Lucii výřečnost, lehkost, zvídavost, hravost i humor.

NADÁNÍ A ŠTĚSTÍ

Na ascendentu je Jupiter (planeta štěstí), což značí optimismus a oblíbenost. Jupiter tvoří sextil s Marsem, to přináší vůli po zviditelnění. Jupiter – trigon Venuše je synonymem uměleckého nadání a štěstí. Jupiter – kvadratura Merkur je negativní aspekt. Přináší unáhlená vzplanutí pro ideu, věc nebo člověka.

LÁSKA

Tvořivost a milostné vztahy představuje 5. dům, který je ve znamení Panny. Přináší větší nároky a kritičnost v lásce a vztazích.


O čem horoskop vypovídá...

Lucie Bílá je samostatná, tvůrčí dáma. Má otevřené srdce pro potřeby druhých. Ještě musí plně prožít a pochopit partnerství. Což je umocněno i jejím životním číslem – šestkou. Nositelé šestky naplno prožívají radost a bolest vztahů. Jedině tak pochopí, že celistvost, kterou hledají u partnerů, mohou najít jen sami v sobě.

Celý horoskop a více informací najdete na www.mojeastrologie.cz