Jeden z největších hezounů hollywoodské společnosti GEORGE CLOONEY (50) je na první pohled sympatický muž. Obdivují ho ženy na celém světě. Podívejme se však na jeho osobnost důkladněji.

UMĚLECKÉ SKLONY

Jeho Slunce se nachází ve znamení Býka, pod vládou planety Venuše, která dodává svým zrozencům šarm, přitažlivost a také vztah k umění, což je pro tohoto herce podstatné. George se narodil v umělecké rodině. Už v pěti letech vystupoval v televizní talk show svého otce. Učaroval mu také sport, zvláště baseball, kterému se chtěl věnovat. Nakonec u něj zvítězilo herectví. Začínal jako většina jeho kolegů v TV reklamách.

KARIÉRA

Oblast kariéry představuje desátý dům. Právě zde je nejsilnější symbol – Slunce. Majitelé těchto horoskopů jsou většinou cílevědomí a touží se v životě vyškrábat na nejvyšší možné společenské pozice. Vedle Slunce v tzv. konjunkci, v pozitivním a posilujícím vlivu stojí planeta komunikace Merkur. Je to aspekt, který dodává vysoké IQ! Příroda tedy nadělila tomuto muži nejen přitažlivý zjev, kterým okouzluje davy fanynek a herecké kolegyně (některé z nich prošly i jeho ložnicí). Byly mu naděleny také intelektuální schopnosti, které dokáže dobře zúročit.

VÁŠNĚ

Mars v Raku (ve dvanáctém domě zkoušek, pochyb a nepřátel) je podezíravý a nevyzpytatelný. Tím lze vysvětlit rychlé úniky z osidel lásky. Nachází se zde i Černá Luna ve znamení Lva, toto spojení je velmi intenzivní, přináší silné vášně a pudovost, které člověku komplikují život. Lidé s tímto postavením jsou velmi nároční, touží po dokonalosti, nejen své, ale i druhých. To vede k velké „vybíravosti“ jak v přátelských, tak i partnerských vztazích.

O čem horoskop vypovídá?

Dokázal se stát celebritou světového formátu, oblíbeným hercem, zbožňovaným idolem ženských srdcí a zcela využít svůj osobní potenciál. Přejme mu, aby nalezl uspokojení v lásce a v partnerství.

Celý horoskop a více informací najdete na www.mojeastrologie.cz