Modelka, která vystřídala různé typy mužů, měla nyní mladého a úspěšného hokejistu Jirku, který o své milé vyprávěl jen ty nejkrásnější věci. Co za to může? Věk, sexuální odloučení nebo jim jen nevyšly hvězdy? Pojďme se na to podívat.

Simona Krainová (19.2.1973) Jiří Hudler (4.1. 1984)

Slunce - Vodnář
Měsíc - Panna
Merkur - Ryby
Venuše - Vodnář
Mars - Kozoroh
Jupiter - Kozoroh
Saturn - Blíženci
Uran - Váhy
Neptun - Střelec
Pluto - Váhy

Slunce - Kozoroh
Měsíc - Kozoroh
Merkur - Kozoroh
Venuše - Střelec
Mars - Váhy
Jupiter - Střelec
Saturn - Štír
Uran - Střelec
Neptun - Střelec
Pluto - Štír

Když se podíváme na vzdušné znamení Vodnář u Simony a zemské znamení Kozoroha u Jirky, tak toto spojení není zas tak šťastné, mohou si rozumět, protože je Simona blízko znamení Ryb, se kterým si Kozoroh rozumí, ale Vodnář je jinde než Kozoroh, toto spojení dvou lidí je určitě o dalších hvězdných aspektech.

Měsíc Jirky ve znamení Kozoroha je v trigonu na Měsíc v Panně u Simony, toto spojení je o emocionální podobnosti, jejich myšlenky směřovaly stejným směrem, vkus měli taky celkem shodný. Dokázali se vcítit do toho druhého, tento aspekt jim pomáhal.

Měsíc v Kozorohu u Jirky je dále v konjunkci s Jupiterem Simony v Kozorohu, je tu znát, že měli mnoho společného, panovala tu harmonie, Simona se snažila dělat mnoho věcí, aby Jirkovi splnila jeho přání. I když oba viděli na tom druhém chyby, tak jim to vůbec nevadilo.

Další planetou v Kozorohu je Merkur u Jirky a Mars u Simony, které jsou v konjunkci. Dohromady měli velkou energii, Jirka dokázal mnoho věcí zorganizovat a vzít si na starost, Simona do vztahu dala zase aktivitu a nadšení. Simona byla někdy více nadšená, než skutečně mohla opravdu být.

Tento Merkur v Kozorohu u Jirky je v kvadratuře na Pluto ve Vahách u Simony, je to negativní aspekt, který na jednu stranu přitahuje a na stranu druhou odcizuje. Jsou zde znát i časté emocionální výbuchy, které se oba snažili zvládnout a na veřejnosti působili jen pozitivním dojmem.

Dalším aspektem je Venuše ve Střelci u Jirky, která je velmi energická a snaží se zaujmout vše, co ve svém okolí dokáže, tato planeta je v sextilu na Pluto ve Vahách u Simony, spojení je velmi silné, oba se radovali ze své vzájemné spřízněnosti, pokud byli vedle sebe.

Dále tu máme Mars ve znamení Vah u Jirky, který je v kvadratuře k Jupiteru ve znamení Kozoroha u Simony, v tomto případě se jedná o náročnost z obou stran, oba očekávali více, než mohli očekávat a také mohli sami poskytnout. V tomto případě bylo potřeba dlouhých diskuzí na domluvě o dalších plánech, tento aspekt považuji za jeden z hlavních příčin jejich rozchodu. Je tu možnost, že si slíbili něco, od čeho se během společného soužití chtěli vzdálit.

Můžeme se dále podívat na Jupiter ve znamení Střelce, který je u Jirky a v kvadratuře na Měsíc ve znamení Panny u Simony, tento aspekt přináší velké množství názorových střetů. Je tu potřeba tolerance, která částečně byla, ale nic není nekonečné. Určitě je chyba snažit se svůj protějšek změnit, oba zde pravděpodobně dospěli k tomu, že se nezmění a nemá tedy význam nadále ve vztahu setrvat.

Saturn ve znamení Štíra u Jirky je v trigonu na Merkur v Rybách, tento pozitivní aspekt je o vzájemném obohacení znalostí, cítili se spolu dobře, pokud byli jen spolu, Simona si dala někdy záležet, aby Jirku stále zahrnovala svou přízní, pokud mohla.

Uran ve Střelci u Jirky je v opozici proti Saturnu v Blížencích u Simony, znovu tu máme aspekt, který přináší emocionální výbuchy, které ukazují na nesoulad ve vztahu, Jirka měl někdy výstřední chování, které se Simoně nelíbilo, ale neměla možnost to změnit. V tomto vztahu by bylo chyba svazovat, ale nejlepším řešením je najít si někoho jiného, kdo by pochopil myšlenky a životní plány toho druhého.

Neptun ve Střelci zase u Jirky je v sextilu na Slunce ve Vodnáři u Simonky, tento vztah byl založen na společných zálibách a myšlenkách, jejich duševní spojení v některých chvílích bylo úžasné. Mohli jsme to zaznamenat v některých televizních reportážích či novinových rozhovorech s fotografiemi.

Další planetou je Pluto a to ve znamení Štíra v trigonu na Slunce ve Vodnáři u Simony, tento aspekt vždy přináší velké pochopení do vztahu, přinesl také velkou vůli překonat všechny překážky, bohužel tento aspekt není jediný v jejich vztahu, tak jim nedokázal pomoci.

A posledním aspektem v tomto vztahu je Pluto ve znamení Štíra, ale tentokrát v kvadratuře na Jupiter v Kozorohu u Simony. Simona má své touhy, ideály, životní postoje, které mohly Jirku dráždit, sám chtěl, aby to bylo vše dle jeho představy. Simona si myslela, že Jirka projeví větší ochotu pro její plány, ale nestalo se, proto tento vztah ukončili.

Shrnutí

Simona měla Jirku ráda a společně tvořili milující pár, ale oba si v soukromí uvědomovali, co jim na svém protějšku vadí a jen čekali, kdy už to nebude jeden z nich akceptovat. Můžeme i předpokládat, že jeden z bodů, které Jirka nechtěl akceptovat, bylo dítě, které si Simona jistě už přeje. Z celkového rozboru mohu zhodnotit, že k sobě tento pár nepatří, mají společné propojení, které jim bylo příjemné, ale na další vývoj to bylo už málo. O mediální informaci o Jirkově nevěře se dá říci, že už to bylo po konci jejich vztahu, kdy to byl začátek nového začátku pro oba, nebylo to tedy příčinou rozchodu. Vztah hodnotím na 70 %.

Šťastné hvězdy do dalšího vztahu :-)