Leoš je ve znamení houževnatého Býka, jeho Slunce ho žene za materiálním zajištěním, což se mu během let moderování a i krátkého období zpívání podařilo. Jeho trpělivost a silná touha po úspěchu mu růže i majetek přinesla. Následně se u něho probudilo jeho Býčí sexuální vyzařování - stal se díky svému majetku a svému smyslu pro humor vyhledávanou kořistí mladých dam.

Leoš Mareš (27.4.1976)
Slunce – Býk
Měsíc – Beran
Merkur – Býk
Venuše – Beran
Mars – Rak
Jupiter – Býk
Saturn – Rak
Uran – Štír
Neptun – Střelec
Pluto – Váhy

Jeho Slunce v Býku v konjunkci s Jupiterem v Býku dává Leošovi sílu v dosažení jeho vysněných cílů. Přináší mu optimismus, vitalitu a velkou touhu po kariérním růstu. Toto spojení je hvězdným znakem pro úspěšné jedince.

Dalším aspektem pro základní popis osoby Leoše je opozice Slunce v Býku proti Uranu ve Štíru. To značí přehnanou impulzivitu, nestálost a neuznání jiné autority. Přináší to Leošovi i závist od jeho okolí.

Nyní se soustředím více na citové aspekty, zajímavá je konjunkce Venuše a Měsíce v Beranu. To dává Leošovi velký temperament, společenskou povahu, oblíbenost ve společnosti, snadné navazování kontaktů s krásnými ženami. Má rád příjemné prostředí, kde může zapůsobit.

A nyní problematičtější aspekty. Jeho kvadratura Měsíce v Beranu s Marsem v Raku vytváří lehkomyslnost a nedomyšlenost následků jeho činů. Přináší někdy i marnotratnost a touhu po dobrodružství. Tento aspekt působí na touhu po krátkých milostných románcích. Zde je nevěra velmi pravděpodobná, což se u Leoše již prokázalo. Má to ve hvězdách, tak co s tím má chudák dělat?

Něco podobného je v kvadratuře Venuše v Beranu k Marsu v Raku. Tento aspekt přináší mnohé temperamentní vztahy, které nemají dlouhého trvání. Touží po změnách, je extrémní požitkář, někdy může působit drze, neomaleně a sobecky. Následky tohoto aspektu mohou být osudné, co se týče manželství. Doufejme za Leoše, že Monika Poslušná zůstane poslušnou a tolerantní manželkou.

Dalším komplikovanějším aspektem je jeho Venuše v Beranu v kvadratuře na jeho Saturn v Raku. Tento aspekt způsobuje to, že jedinec má velkou snahu najít svůj milostný ideál. Svatbu měl Leoš hezkou, manželku si vybral jako svůj ideál. Po svatbě hledal jen doplňující kousky ke svému ideálu.

Jeho Jupiter v Býku proti Uranu ve Štíru vytváří velké skandály a kauzy, které ohrožují jeho stálost a majetek. V tomto bodě by si měl dát Leoš pozor na svá nepromyšlená jednání a činy. Mohlo by ho to později mrzet.

A jak přejí hvězdy Leošově nejbližší budoucnosti?

V dnešní době mu tranzitující Mars v 10. domu může přinést zajímavé pracovní nabídky, ocenění a pochvaly jeho práce, a též je to dobré období pro podepisování nových, lukrativních smluv. V některých případech se může tento aspekt převrátit a působit na přecenění sil.

Dále je tu tranzitující Jupiter v 7. domu, který přináší příznivý vliv na dobré vztahy s ostatními. Partnerka bude spokojená. Zde můžeme připomenout nový přírůstek v jeho rodině. Tento vliv upevňuje štěstí v partnerském vztahu a rodinném zázemí.

Tranzitující Jupiter je v kvadratuře na Leošův Merkur, tento aspekt způsobuje nechtěná prořeknutí, může se též přihodit, že Leoš pošle SMSku někomu, komu nebyla určena, může zapomenout své doklady či jiné předměty, které jsou jeho osobní. Zde raději vše dvakrát zkontrolovat, milý Leoši.

Tranzitující Uran v trigonu na nativní Saturn naznačují úspěšné a originální myšlenky, vypadá to na nějaký nápad do budoucna, na kterém bude pracovat. Je zde budování prestiže a zisku nějakého ocenění.

A nakonec bych popsala tranzitující Slunce ve 12. domu u Leoše, které působí na duševní stránku, rozvíjí se větší vnímání své mysli, velká ohleduplnost pro potřeby druhých, citlivost, empatie a i touha po klidných chvilkách.

Shrnutí

Leoš je muž, který si umí určit svůj cíl a jít si za ním, ve vnitřku je velmi temperamentní a potřebuje svoji energii někde vybít a obyčejné zážitky ho už nebaví, chce kvalitní a stále nové a něčím zvláštní věci, které ho jsou schopny upoutat. To samé má u žen, dostal se do pozice, kdy si může vybírat, o to má složitější situaci, kdy se mu s větším množstvím nabídky zvýšila potřeba kvality. Má rád své rodinné zázemí, o které se velmi dobře umí postarat a manželku miluje, i když si někdy odskočí, ale jak již je psáno výše, hvězdy mu to prostě daly do vínku. Hodnocení Leoše jako muže? Dávám mu 76%.

Šťastné hvězdy pro Leoše!
Veronica Vicci