Iveta Bartošová a Jiří Pomeje se hledali, až se našli. Není to jen mediální tah, tento pár má opravdu mnoho pozitivních hvězdných předpokladů pro dobré partnerství.

Iveta Bartošová (8. 4. 1966) Jiří Pomeje (13. 12. 1964)

Slunce – Beran
Měsíc – Štír
Merkur – Ryby
Venuše – Ryby
Mars – Beran
Jupiter – Blíženci
Saturn – Ryby
Uran – Panna
Neptun – Štír
Pluto – Panna

Slunce – Střelec
Měsíc – Beran
Merkur – Kozoroh
Venuše – Štír
Mars – Panna
Jupiter – Býk
Saturn – Vodnář
Uran – Panna
Neptun – Štír
Pluto – Panna

Jejich Slunce jsou ve vzájemném souladu, dává to dvojici pevný základ pro dlouhodobé budování vztahu, jejich záměry a činnosti se doplňují a jejich realizace je a bude uskutečňována rychle a s nadšením. Též mezi nimi panuje přirozená sexuální energie, velká fyzická přitažlivost. Bez dlouhého trvání si jasně stanovili, kdo co chce a kdo má navrch, Jiří Pomeje je ten dominantnější v páru a Iveta Bartošová zaujala pozici milující partnerky, která potřebuje každý den vědět, že partner je v její blízkosti. Dokážou spolu velmi dobře vycházet a také spolu dokážou velmi dobře pracovat. Málokdy se mezi nimi rozvine podstatná diskuze, protože si rozumí až příliš.

Slunce ve Střelci u Jiřího v opozici k Jupiteru v Blížencích u Ivety dává předpoklad veselému a hravému spojení, obecně mezi nimi panuje srdečná atmosféra. Opačným aspektem k tomuto Slunci je kvadratura k Saturnu v Rybách, zde by si měli dávat pozor, aby se ego Slunce nedostalo nad ego Saturna, ovšem tento aspekt je jen jeden z mála negativních v tomto vztahu.

Dalším aspektem je Jiřího Merkur v Kozorohu, který podporuje Ivetinu Venuši v Rybách, a to společným uměleckým úsilím celé jejich dvojice, anebo tím, že jeden je v roli poradce, v tomto případě je více v roli poradce Jiří. Jeden s druhým jsou sladěni. A nejvýznamnější je zde citový a intelektuální soulad, který jim umožní nalézt cestu zpět k harmonii dokonce i po nejvážnějších konfliktech. Stejný význam má i Ivetin Merkur v Rybách v trigonu k Venuši Jiřího ve znamení Štíra.

Trigon Saturnu ve Vodnáři u Jiřího k Jupiteru v Blížencích u Ivety přináší přátelskost a optimismus, Jupiter brání Saturnu upadnout do přílišné přízemnosti a sklíčenosti, zatímco Saturn se postará o to, aby se Jupiterovy nápady zakládaly na zdravém rozumu. Tento aspekt podporuje ve vztahu neustálou snahu o pevnější a lepší vztah.

Za zmínění stojí spojení Neptunu ve Štíru u Jiřího a Merkuru ve znamení Ryb u Ivety, tento aspekt podporuje porozumění jednoho k druhému. Tomuto procesu napomáhá psychické spojení mezi nimi, chápou mentálně a emocionálně stav, ve kterém se ten druhý právě nachází.

Ráda bych nyní na příkladu ukázala, jaké planety vyhrotili jejich sexuálně mediální záležitosti. Vše má na svědomí Mars v Beranu u Ivety a Jiřího Uran v Panně. Zde se přehlíží a někdy naprosto obchází všechny mravní zřetele. Uplatňují svoje právo projevit svá jedinečná přání a pocity. K těm mohou patřit například i výbuchy sexuální vášně.

Jeden z důležitých aspektů na závěr je dobře postavený Jupiter v Býku u Jiřího k Plutu v Panně u Ivety, který podporuje finanční záležitosti vztahu. Býk ví, jak se k penězům dostat, Panna se k nim dostane, toto spojení může získat velké materiální bohatství.

Shrnutí

Vztah Ivety a Jiřího je o opravdovém duševním spojení, navzájem se podporují ve svých plánech a snech. Tento pár bude vždy působit lehce nekonvenčně, o čemž určitě ještě v budoucnu uslyšíme.Jejich vztah hodnotím na 82 %, z hlediska hvězd mají planety, které je budou navzájem stále něčím inspirovat a překvapovat, a v hlavních aspektech převažují příznivá spojení.

Přeji šťastné hvězdy do vztahu,
Veronica Vicci