LEV

Finanční spokojenost a štěstí v oblasti práce jsou z počátku měsíce vaším dárkem k narozeninám. Trochu na tento stav bude žárlit vaše okolí. Čeká vás plodné období a to nejen v pracovní a finanční rovině, ale i v oblasti rodiny, třeba příchodem miminka.

Karta měsíce : Pomocníci

Doporučení andělů na tento měsíc

Máte kolem sebe pomocníky, kteří vám v každém případě pomohou. Pokud i vy jste se báli ostatním pomoci, máte jedinečnou šanci zbavit se strachu a pomáhat druhým.

„Mám mnoho snů a vím, že si zasloužím,aby se.“

Práce

Z počátku měsíce vám osud bude přát a vy budete hýřit energií a úspěchem. Určitý projekt, nebo nějaká záležitost vám v práci však nevyjde. Osud však hraje ve váš prospěch, i když to tak z počátku nebude vypadat. Za čas se dozvíte, že to tak bylo dobře.

Zdraví

Zažívání může být spojené s oslavou vašich narozenin, proto to nepřežeňte. Také byste si měli dojít na rehabilitaci, protože vaše záda by to opravdu potřebovala.

Peníze

Na základě vašeho analytického myšlení v souvislosti s financemi, vám finance budou proudit plynule a celý měsíc. Budete se radovat a oslavovat.

Vztahy

Nová známost a láska co vás bude začátkem měsíce stále provázet, se postupně změní ve formální schůzky. Možná na konci měsíce zjistíte, že šlo pouze o letní flirt a není důvod v něm pokračovat. Zadaní mohou dojít k pocitu, že jejich vztah není uspokojivý a možná se s partnerem rozejdou.

Horoskopy pro ostatní znamení zvěrokruhu najdete zde

Mohlo by vás také zajímat: Velký letní horoskop 2012