Začíná rok plný změn a také rok obestřený tajemstvím. Rozděleni na dvě skupiny lidí začínáme rok 2012 vnímat každý jiným způsobem. Někdo se bude připravovat na konec světa, další bude vnímat rok 2012 jako krok do nového světa plného krásných změn a pokroku.

  • Nový rok by měl prověřit naši víru v sebe sama, v náš cíl a smysl života.

Planeta Uran nás bude nutit jednat impulzivněji a nezůstávat stát na jednom místě. Bude to rok náhlých rozhodnutí, ale i převratných obratů. Budeme mít novou energii k tomu, abychom mohli tvořit. Pokud však tuto energii použijeme nesprávným způsobem, může se stát ničivou silou. Už v lednu bychom měli začít vnímat svět z jiného úhlu. Ten, kdo se nebude chtít naučit novým věcem, bude k tomuto kroku přinucen okolnostmi. Zdi padají, co je staré a zkostnatělé, odchází a začíná nový úsvit plný slunce a nové energie. Není čas stát a přemýšlet nad tím, zda jít, nebo zůstat. Energie nás bude nutit kráčet pevným krokem a především začít vnímat svoji energii a osobnost a rozvíjet svůj potenciál.

  • Leden bude měsíc nových začátků, nápadů a rozhodnutí. Budeme nuceni uvědomit si, co je pro nás důležité.

KOZOROH

Karta měsíce: Zázraky

Doporučení andělů na tento měsíc

Kolem vás se budou dít zázraky. Začněte si jich všímat a zažijete jich podstatně více.

  • Vzkaz (afirmace) měsíce: „Život odráží ve vnější formě vždy jen mou vnitřní skutečnost."

Práce

Vaše pracovitost vám přinese na začátku roku nové nápady a inspiraci, jak svoji práci zlepšit. Bohužel v průběhu měsíce si uvědomíte, že realizace nebude tak lehká.

Zdraví

V případě, že vás postihne chřipka, je nutné ji opravdu vyležet. Máte tendence nemoci přecházet, ale mohlo by se vám přitížit a imunitní systém by se zbortil. Bolesti hlavy přicházejí spíše z přepracovanosti, takže trochu odpočinku nikomu neuškodí.

Peníze

Pokud se v lednu postavíte problémům čelem a zapojíte síly, získáte přízeň okolí a vše bude tak, jak si přejete.

Vztahy

V lednu vás čeká velký úspěch a přízeň osudu ve všem, co v oblasti vztahů podniknete. Ve stávajících vztazích přichází stabilita a spokojenost. Pokud partnera nemáte, naskytne se šance potkat partnera snů.

Horoskopy pro ostatní znamení zvěrokruhu najdete zde

Tip Kafe.cz

Přihlaste se na speciální semináře lektorky Šárky Vávrové pořádané naším partnerským webem Mojeastrologie