BLÍŽENEC

Karta měsíce: Pravé JÁ

Doporučení andělů na tento měsíc

Vaše pravé JÁ – zářivé, silné, úspěšné a inteligentní – nyní prosvítá pod povrchem. Dovolte mu, ať se zviditelní i pro druhé, protože je tím inspirujete. V mnoha ohledech vzbuzujete úctu a začínáte více věřit své skutečné povaze, proto ji dokážete s větší lehkostí projevovat. Kdysi jste si mysleli, že musíte své pocity před druhými tajit. Teď však máte možnost projevit své pravé JÁ.

  • Vzkaz (afirmace) měsíce: Nebráním se vidět, v čem a jak se potřebuji změnit.

Práce

Začátkem měsíce vás čeká dostatek sil ke zvládnutí pracovních úkolů. Pozor na přepínání se, protože v průběhu měsíce nastane stagnace. Ke konci června na vás čeká odpočinek.

Zdraví

Prudké slunce hrozí úpalem nebo úžehem, s nimiž jsou spojené bolesti hlavy. Pokud budete delší dobu pociťovat únavu, je možné, že máte v těle zánět. Dojděte si na vyšetření krve.

Peníze

Pozor si dejte na vzdušné zámky, máte tendenci si je v souvislosti s vaší finanční situací vytvářet. Čeká vás boj s konkurencí, ale ten zvládnete. Přichází finanční pohoda a klid.

Vztahy

Ve vztazích si tento měsíc budete zoufat. Už začátkem měsíce si uvědomíte, že váš vztah je nefunkční a že je nutno jít dál. Bude to pro vás velice těžké období a může přijít i rozchod. Uvědomte si ale, že pokud se jedny dveře zavírají, druhé se otvírají.

Horoskopy pro ostatní znamení zvěrokruhu najdete zde