#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

V práci to v tomto týdnu budete mít celkem pestré. I když se vám bude dařit, atmosféra na vašem pracovišti a vztahy s kolegy nebudou právě záležitostmi, které by vám přinášely radost. Zauvažujete proto o změně. Náladu si zlepšíte v domácím prostředí.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Budete se snažit prosadit v kariéře a také se vám to bude dařit. Uděláte dojem na důležité lidi. A to je první krok k tomu, abyste se dostali k vysněnému cíli. Protože jste draví, působíte občas arogantně, tak se snažte krotit ego a mírnit výrazivo.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Tempo tohoto týdne bude hektické, ale přinese své ovoce. Zazáříte v práci a dostanete zajímavé nabídky i odměny. Je to mimo jiné způsobeno i tím, že dokážete skvěle vyhodnotit příležitosti a naplánovat důležité kroky. Potěší vás i chvíle s rodinou.

Rak (22. 6.–22. 7.)

V zaměstnání se v tomto týdnu nebudete cítit moc dobře. Planety vám budou stavět do cesty různé konflikty, nedorozumění i zdržení. Nesmíte si to brát příliš k srdci, chce to více nadhledu. Odreagujete se s rodinou a přáteli, to je ten nejlepší lék.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Planety vám budou tak trochu házet klacky pod nohy v podobě roztržitosti a snahy dělat více věcí najednou. Je na to jednoduchá obrana, řešte věci podle důležitosti a nezabývejte se maličkostmi. Také se vykašlete na řeči, kterými vás zasype okolí.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Čeká vás týden plný velkých plánů a snah o vyniknutí v kariéře. Využijete své diplomatické schopnosti k vyřešení různých vleklých záležitostí a budete se muset podívat do tváře také následkům své minulosti. Vše zvládnete a bude to fajn sedm dní.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

I když vám planety v tomto týdnu moc důvodů k radosti nepřinášejí, jste houževnatí a jen tak se nedáte. Přestože přijdou chvíle, kdy toho budete mít opravdu dost, zatnete zuby a půjdete směle vpřed. Co vás však může příští týden těšit, jsou finance.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Budete se snažit dostat se zase o něco dále ve svých kariérních záležitostech a zkrátka nepřijde ani rodina. Věnujete jí dostatek svého času a strávíte spolu příjemné okamžiky. Na konci týdne budete navíc preferovat pohodu před ostatními záležitostmi.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Kariéra a podnikání budou poutat vaši pozornost. Proč také ne, když budete mít hodně příležitostí k expanzi! O víkendu se budete zaobírat problémy, které vás dlouhodobě trápí a budete blízko jejich vyřešení. Také pocítíte únavu a zatoužíte po relaxu.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Bude se vám víceméně dařit na všech frontách. Rodina je však takovou příslovečnou černou ovcí, protože budete se svými blízkými jen obtížně hledat společnou řeč. Naštěstí jste rození diplomaté a umíte velmi dobře tlumit vzbouřené emoce. Hodně štěstí!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Poperete se s řadou svých problémů a nakonec nad nimi zvítězíte. Zastanete se i svých přátel a rodinných příslušníků. Budete si muset dobře hlídat své finance, jak při internetových platbách, tak při pokusech investovat. To odložte raději na jindy.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Spoustu věcí si v tomto týdnu dokážete vyjednat díky svému charisma a intelektu. Snadno si získáte lidi na svou stranu. Z dávné minulosti se vynoří problém, který bude vyžadovat řešení, avšak vy to zvládnete. Budete také hodně řešit rodinné vztahy.






Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY