#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Budete-li mít pochyby o tom, zda budete úspěšní v tom, co jste si předsevzali, měli byste si opakovat, že toto je váš týden, kdy se všechno daří. Nenechte se především odradit jedinci, kteří vám nepřejí a líčí na vás jednu nástrahu za druhou. Máte na to, abyste všechno úspěšně zvládli a byli spokojení.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Hrozí, že začnete obcházet domácnost a shánět kasičky, které zatím stály jenom jako dekorace, a pro jistotu prověřovat, zda v nich přece jenom nezůstaly nějaké úspory, i kdyby jenom z recese. Finanční krize pro vás najednou nebude abstraktum, ale chvilková realita. Každopádně nebojte, jen chvilková.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

V práci budete sklízet jeden úspěch za druhým. Horší to bude na domácím poli, kde budou mít pocit, že jsou z vaší strany trochu zanedbáváni. Měli byste spojit obě dvě svá pole působnosti a věnovat se obojímu v jeden čas. Co třeba udělat v práci propagační večírek, kam pak pozvete i svoje blízké?

Rak (22. 6.–22. 7.)

Planety vás hýčkají i tento týden, ale i tento týden budete muset bojovat proti pracovním nástrahám. Skoro jako kdyby se kolegové domluvili a když vám nedává zabrat jeden, přijde s nějakým požadavkem či návrhem druhý. O šéfovi samozřejmě nemluvě. Inu v pracovní sféře to chce obrnit se.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Máte šťastné období, daří se vám a vaše sebevědomí vám dovoluje vychutnat si úspěchy naplno. Nemáte výčitky svědomí vůči méně úspěšným kolegům či rodinným příslušníkům a naopak jim velkoryse podáváte ruku a ukazujete, jak na to, aby byli také úspěšní a spokojení i oni sami.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Konečně se vám podaří se tento týden proměnit minimálně na pár dní ve svůj, možná dětský, vzor - kačera skrblíka. Peníze se k vám jenom pohrnou a nakonec je budete moci skutečně přehrabovat, jako to dělala ona pověstná postavička. Jak velké bankovky to budou, je otázka, ale budete spokojeni.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Vy jste svým založením idealisti. Kdybyste si mohli napsat ideálního partnera, práci, rodinu a přátele a potom zhmotnit, byli byste naprosto šťastní. Samozřejmě to nejde, tak se zkuste tento týden přiučit od praktiků, ono často najdete více moudrosti v babských radách než v mnohých učených knihách.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Máte přízeň hvězd, ať už se chystáte vypravit na cesty, nebo jenom organizujete náročný program schůzek. Všechno, co se nějak dotýká harmonogramů, bude mít tento týden prostě zelenou. Tak toho využijte a plánujte vše s několikadenním předstihem. Nutné změny budou třeba minimální.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

V práci si budete připadat jako zaměstnanci s privilegiem přijímat jenom ty nejluxusnější zakázky. Pocit to bude opravdu hezký, navíc ne tak úplně od pravdy. Ale neusínejte rozhodně na vavřínech, tento kouzelný stav nemůže a nebude trvat týdny, a tak se zkuste blýsknout prací i na jiných frontách.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Vyrazte ven mezi lidi a chvíli se oprostěte od všech pracovních povinností. Možná pak v práci další den zjistíte, že vám jde najednou mnohem lépe od ruky. Pokud se už předem na další pracovní den netěšíte, bručíte doma už u snídaně, tak s vámi nebude k vydržení ani doma, a ani v té vaší práci.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Konstelace budou poměrně proměnlivé. Každopádně stabilní přízeň budete mít v oblasti milostné a naopak pokles přízně v oblasti pracovní. Pokud nemáte ideálně tyto dvě oblasti propojeny, pak je dokonalá doba pro to vzít si dovolenou a věnovat se tomu, co má v tento čas největší smysl. Lásce.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Jako si čarodějnice dávaly dohromady svůj sabat, vy budete dávat dohromady partu nadšenců. A co více, ta parta jako by se dávala dohromady skoro sama. Díky hvězdným konstelacím to k vám totiž bude táhnout lidi, kteří mají podobné zájmy jako vy, podobné nadšení a notabene i podobné zážitky.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY