#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Venuše ve specifickém postavení podnítí vaše romantické představy, horší to ale bude s vašimi organizačními dovednostmi, ty zůstanou daleko pozadu. Může se tak stát, že si sice dáte romantické rande, ale bohužel na něj dorazíte každý v jinou dobu či na jiné místo. A co teprve potíže v práci.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Díky vlivu Venuše a Marse se dostáváte do triumfálně výhodné pozice v lásce i v práci. Partner si vás bude hýčkat a vy úplně zapomenete na protivalentýnské protesty a v práci ještě vytěžíte z atmosféry maximum. Využijete svého počínajícího fanklubu a propriety s romantickými motivy se jen pohrnou.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Nezajímá vás, že je únor pro některé jakýmsi předskokanem máje, vám tento týden spíše připomíná napínavou hru pokeru. Chvíli vám jde karta, vy zažíváte omamné pocity vítězství jak na domácí, tak pracovní půdě, a jindy máte pocit, že prohráváte na plné čáře, i ten parkovací lístek vám odnese vítr.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Líbí se vám dny, kdy potkáváte samé zajímavé lidi, a jste ještě spokojenější, když se ukáže, že s těmi lidmi vás pojí taktéž cosi dalšího. Může to být počínající milostné jiskření, přátelství, které klíčí a možná bude růst další léta, nebo nadějná pracovní spolupráce. Každopádně jste právě ve svém živlu.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Možná začnete uvažovat, že si pořídíte nějakou učebnici rétoriky. Sice vám nikdy nechybějí argumenty a vždy dovedete svou královskou hlavu držet jaksepatří vysoko, jenom byste ještě potřebovali, aby také měly kýžený efekt. Ovšem zdá se, že ať mluvíte, jak mluvíte, okolí neposlouchá.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Budete muset být tak trochu obrněným tankem. Ne, že byste se chystali zrovna do bitvy, ale obrnit se minimálně trpělivostí bude nezbytné nejen pro vaše nervy, ale taktéž pro nervy vašich blízkých. Možná to s vámi nebude k vydržení. Chaos totiž nesnášíte, a jinak se to, co kolem vládne, nazvat nedá.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Umíte sáhnout po logických argumentech i je logicky předestřít. Jenomže podobné menu nemusí být určitým lidem vůbec po chuti, a tak po vás z nedostatku rajčat budou házet alespoň výrazy všeho druhu. Odpovídat jim stejnou mincí nemá smysl, raději zachovejte svou pověstnou rovnováhu.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Zdá se, že hvězdy vás budou mírně ponoukat k tomu, abyste se stali týmovým hráčem. Vy máte raději svou sólo hru, ale nabídne se několik zajímavých příležitostí, kterým budete jenom těžko odolávat. A kdoví, možná nakonec začnete hrát i nějaký týmový sport, nakolik vás nová zkušenost nadchne.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Budete si připadat trochu jako natahováni na skřipci. Na jedné straně vás nebude dvakrát naplňovat vaše práce a bude toužit po něčem velkém, jiném, zajímavém, a na straně druhé se budete raději zabývat různými náhražkovými malichernostmi a oddalovat plnění povinností a též svých tužeb.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Téměř nikdo zlobit nebude. Tedy téměř nikdo, až na rodinné příslušníky. Ti vám totiž místo poklidného zázemí nabídnou spíše prověrku vašich nervů. Někteří dokonce nebudou váhat snížit se k pomluvám proti vaší osobě. Vzít je na rohy lze jen metaforicky, tak to zkuste s otevřeným rozhovorem.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Uděláte si z práce téměř veselý kabaret. Otázka je, co na to vedení. Ptát se potom, co na to kolegové, je zbytečné, samozřejmě budou z netradiční atmosféry nadšeni a možná také přispějí svým dílem. Titul nejveselejší pracovník týdne je zřejmě na spadnutí, tak po něm hrdě sáhněte, i rodina vám fandí.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Zdá se, že se vám podařilo udělat si s hvězd své bodyguardy. Nebo spíše to ony vás vzaly pod svá zářivá křídla a vy se tak můžete těšit, že od vás budou odrážet různé nepříznivé karamboly a naopak vám přihrávat do cesty inspirativní setkání a okamžiky. Je to zajímavý čas, tak si ho plně vychutnejte.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY