#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Kdosi vám svěří informaci, která se vám bude zanedlouho velmi dobře hodit. Mějte proto uši nastražené a paměť v pozoru. Můžete totiž získat velkou vzácnost, jejíž zúročení se bohatě vyplatí. Jen nezapomeňte na jisté morální hodnoty. Buďte féroví!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Kolega se vám svěří se svým trápením. Záleží jen na vás, jak s informací naložíte, avšak snažte se zachovat takt a jednejte především citlivě. Nikdy nevíte, kdy se i vy ocitnete v nouzi a pak se vám pomocná ruka bude taktéž hodit. Buďte empatičtí.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Pozor na nevěru! Máte sklon k unáhleným činům, které by vám mohly značně znepříjemnit letošní svátky. Raději proto počítejte do deseti, než se rozhodnete k nevratnému kroku. S trochou uvážlivosti a rozumu se však vyvarujete veškerých škobrtnutí!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Neočekávané návštěvy vás často vyvedou z míry, tentokrát však půjde o příjemné překvapení! Milá návštěva bude o to radostnější, že jste dotyčné už nějakou dobu neviděli. Zapomeňte proto na dokonalé pohoštění a užijte si improvizovaně milé setkání.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Milostné zklamání vám dočasně přidělá vrásky na čele, v dlouhodobé perspektivě však vaše srdce posílí. Získáte energii, elán a odhodlání, jaké jste potřebovali. Nenecháte si v žádném případě otrávit nadcházející svátky. Naopak, skvěle si je užijete.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Jak se říká, kdo šetří, má za tři. I vám se spořivost bohatě vyplatí! Za našetřené peníze pořídíte spoustu krásných dárků, aniž byste se finančně zruinovali. Prozíravost a smysl pro plánování se vám budou hodit nejen na Vánoce, ale i v novém roce.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Jako kutilové se perfektně osvědčíte! Povede se vám spravit i to, o čem byste si nemysleli, že je vůbec možné. Naštěstí jde s nadšením všechno lépe. Jen pozor na přehnaná zdravotní rizika. Zbytečně nehazardujte, přecenění vlastních sil se nevyplácí.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Kolegové budou obdivovat váš zápal pro práci a energii, kterou jste ochotni do ní vložit. Vy však moc dobře víte, že jen tvrdá dřina přináší kýžené výsledky. Těch se také na konci týdne dočkáte. Nadšení bude veliké, takže rozhodně máte co slavit!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Pro chyby druhých budete mít pochopení. Moc dobře si uvědomujete, že každý je omylný a že ani vy nejste dokonalí. Díky tomu se vyhnete veškerým negativním emocím a výbuchům. Místo toho budete své blízké podporovat a dodáte jim potřebnou energii.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Pomůžete známému, který se nachází ve finanční tísni. Před Vánoci se budete řídit heslem o pomáhání bližnímu svému. Přesto si dejte pozor, ať se vám vaše dobročinnost nakonec nevymstí. Pečlivě si ošetřete, aby se vám půjčené peníze včas vrátily.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Získáte zajímavou příležitost v podobě dlouhodobé investice. Jedná se o risk, avšak zároveň je to pro vás a vaše ego velká výzva. Zvažte všechna pro a proti a snažte se minimalizovat riziko. Přesto si uvědomte, že jisté šance nedostanete dvakrát.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Podaří se vám splnit jistý slib. Moc dobře si uvědomujete, že závazky se mají plnit, a také nechcete, aby o vás vaši blízcí smýšleli jako o nespolehlivých chvástačích. Přestože vám to dá práci a budete muset vynaložit dost sil, nakonec slib dodržíte.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY