#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Rozhodnete se vydat na návštěvu k příbuzným, které jste nějaký ten čas neviděli. I když se zpočátku budete cítit rozpačitě, buďte si jisti, že nakonec si užijete příjemný čas s milými lidmi. Dozvíte se mnoho zajímavých novinek z rodinného života.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Jste nezadaní? V tom případě se tento týden můžete těšit na seznámení, které vám změní život. Setkáte se totiž s osudovým člověkem. Přesto nečekejte lásku jako blesk z čistého nebe. Ty nejlepší věci v životě vyžadují čas a trpělivost. Nevzdávejte se!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Je možné, že se provalí vaše milostné avantýry, kterých jste se dopustili v minulosti. Přestože máte pocit, že jde o dávno promlčené záležitosti a že v současné době je situace úplně jiná, připravte se na to, že partner bude mít poněkud jiný názor.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Kdosi si bude chtít přivlastnit vaše zásluhy. I když jste obvykle mírní a konfliktům se raději vyhýbáte, tentokrát dáte dotyčnému najevo, že podobné věci si rozhodně nenecháte líbit. Vaše ostré lokty budou překvapivé, ale o to účinnější. Jen tak dál!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Lidé budou tento týden nadšeně vyhledávat vaši společnost. A vy budete v sedmém nebi! Pozornost okolí vám totiž dělá velice dobře. Tentokrát ostatní zaujmete svými zábavnými a zajímavými historkami. Vaše vypravěčské umění je jednoduše nepřekonatelné!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Kamarádi z práce vám doporučí dobrého řemeslníka. I když máte pocit, že byste na jisté úkoly stačili sami, raději je přece jen přenecháte profesionálovi. A dobře uděláte! Na určitých věcech se jednoduše nevyplatí šetřit a domácnost je jednou z nich.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V práci budete tento týden sklízet pochvaly ze všech stran! Můžete se proto těšit na příjemné dny plné pohody. Přesto neusnete na vavřínech a i nadále ze sebe budete vydávat to nejlepší. A můžete si být jisti, že to váš nadřízený co nevidět ocení.

Štír (24. 10.–22. 11.)

V milostném vztahu se vám bude tento týden jenom dařit! A jistá událost navíc způsobí, že se budete mít z čeho radovat. Optimismus z vás přímo sálá a díky tomu máte také nevyčerpatelné zásoby energie. Můžete se proto těšit na ty nejpříjemnější dny!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Rozhodnete se vyrazit za kulturou a začnete také společensky žít. I když se vám možná jisté záležitosti nezamlouvají, věřte, že za zkoušku nic nedáte. Pravděpodobně totiž zjistíte, že vaše nechuť byla doposud způsobena pouhou neznalostí reality.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

S pracovními povinnostmi to tento týden nebudete nijak přehánět. Dobře víte, že v jistých oblastech máte rezervy, ovšem zároveň si uvědomujete, že nemůžete stíhat vše. V současné době máte jednoduše jiné priority. Přesto se neflákejte moc okatě.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Ve vztahu se dostanete do ošemetné situace. I když se záležitost zpočátku nebude vyvíjet moc dobře, nakonec dokážete všechno se ctí vyřešit. Vaše diplomatické schopnosti jsou hodny obdivu. Dokážete totiž přesně odhadnout, co chce partner slyšet.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Váš milostný život se nachází v útlumu? I když máte možná výčitky, věřte, že jsou zbytečné. Proto se nesnažte předstírat vášeň. Partner by jistě poznal, že něco není v pořádku. Mnohem lepší bude vyložit karty na stůl a přiznat, že jen nemáte chuť.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY