#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Dlouhodobý vliv Urana působí, že vaše tipy jsou neotřelé, každopádně svými návrhy na zkrášlení domova oslňujete! Co se týče dovolenky, váš Mars naznačuje, že je vhodné volit zahraničí. Ať se jedná o Chorvatsko či Velikonoční ostrovy, užijete si to.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Zaznamenáváte větší aktivitu ve všech oblastech na začátku týdne, pak se dostává Venuše do střetu s Marsem, takže to vypadá, jako když se mávne červeným šátkem v aréně. Na vině je Slunce, které způsobuje, že si některý z nejbližších postaví hlavu.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Nemůžete rozseknout, jestli vaše dcera bude po prázdninách volit internát nebo pravidelné dojíždění? Nebo se vaše matka nemůže rozhodnout o vhodném termínu návštěvy? Planetární energie napovídají, že nejvhodnějším krokem je klidná společná rozmluva.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Některé situace mohou znejistit váš letní pobyt, ale rodinnou atmosféru to nepokazí. Od poloviny týdne to může ale přece jen trochu zaskřípat, protože si váš protějšek postaví hlavu například kvůli záležitosti týkající se vašeho domu nebo pozemku.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Mars udává od druhé poloviny týdne konkrétnější tón a tím je sportovní vyžití. Faktem je, že i když je srpen, nejedná se prioritně o aktivity vodní, ale ty adrenalinové. Samozřejmě potěší i osvěžující bazén, ale spíše toužíte zažít dobrodružství.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Vaše láska, ať již partnerská či rodinná je počátkem týden zasažena Marsovským plamenem. Nedorozumění a stres rostou jako houby po dešti. Vy a vaši milovaní se musíte více snažit, vidíte věci z opačných úhlů a ani jeden nemá stoprocentní pravdu.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Jste rádi v obraze a ostatní cítí, že vás jejich slova zajímají. A jak to s vámi vypadá po praktické stránce? Do nějakých větších zásahů v domácnosti se nehrnete, takže renovace nebo stavební práce zůstávají u ledu a vy se věnujete zábavě a volnu.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Trochu vědátorství, to je přece pro vás obuv šitá na míru! Možná přemýšlíte také o praktických doplňcích pro domácnost. Hvězdy radí, že pro tyto investice jsou nejvhodnější dny kolem středu týdne. Také se můžete seznámit s někým novým a zajímavým.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

S dětmi máte schopnost skvělého uvolnění a vaše energie dostává kýžený prostor, chtějí co nejvíce dobrodružství a pořádně veselé aktivity. Rovněž se sourozenci si teď rozumíte a je pravděpodobné, že spolu podniknete množství cest po naší domovině.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Planetární dobrodějové ukazují, že spolu vycházíte doma tak dobře, že vzniká šance i na rodinné podnikání. Planety vám neobyčejně přejí! Chcete společně vyrazit na dovolenou? Měli byste dát hlavy dohromady a promyslet, kde by se vám všem líbilo.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

S protějškem je situace složitější, a to až poloviny týdne. Názorové neshody mohou být víc než časté, přičemž může být ožehavým tématem finanční stránka a nesrovnalosti kolem nějakého rodinného pozemku, společnost a účast v skupinových aktivitách.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Nepouštějte se do kutilských prací v domácnosti ani kolem domu. Mohlo by to přinést více škody než užitku a rozlítostněnost nad nevděkem vaší rodiny. Venuše se netváří mírumilovně, takže bude zapotřebí snažit se více o své blaho sami a s optimismem.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY