#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden se rozhodně nepřetvařujte. Stůjte si za svými názory a jednejte dle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Nemusíte mít strach, že by to někoho pobouřilo. Naopak. Pokud budete sami sebou, určitou osobu tím velice okouzlíte. Je to váš život.

Býk (21. 4.–21. 5.)

V zaměstnání se tento týden blýsknete. Svým rychlým a prozíravým zásahem zachráníte situaci, což ocení spoluzaměstnanci a hlavně váš šéf. Dočkáte se proto zaslouženého uznání, které vám potvrdí váš velký potenciál. Jen na sobě musíte dál pracovat.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Tento týden si budete stát za svým, děj se co děj. Mnozí to budou považovat za paličatost, ale nenechte se odradit. Vy moc dobře víte, co děláte, a máte plné právo si za tím stát. Pokud si budete věřit a vytrváte ve svém snažení, dosáhnete úspěchu.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Tento týden bude naplněn zejména pracovními povinnostmi. Ovšem neklesejte na mysli! Co dnes uděláte, vrátí se vám zítra ve formě ušetřeného času. Uvidíte, že v budoucnu tento zápřah oceníte, nastřádaný čas se vám bude moc hodit. Tak hurá do práce.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Určitým činem nebo způsobem chování velice mile potěšíte svůj protějšek. Ocení vaši péči a zájem, což vám značně zalichotí. Poznáte, že milé slovo je kolikrát mnohem cennější než ten nejdražší dar. Pečujte o vzájemný vztah s láskou a pochopením.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Čeká vás menší zklamání. Určitý člověk, který se vydává za vašeho přítele, s vámi nemá žádné dobré úmysly. Naopak, jeho zájmy jsou velmi sobecké. Jednejte narovinu a bez zbytečných urážek. Hrubostí ničeho nedosáhnete. Přesto buďte nekompromisní.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Veškerou pozornost budete soustředit na svůj idol. Je to pochopitelné a do jisté míry i milé. Ovšem nic se nemá přehánět! Buďte nenucení a uvolnění. Jen tak poznáte hranici. V opačném případě se vaše chování může stát pro okolí velice nepříjemným.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Zase jednou neudržíte nervy na uzdě a naplno projevíte temperament, alespoň co se partnerské lásky týče. Ztropíte svému protějšku žárlivou scénu, za kterou by se nemusel stydět ani Othello. Uvědomte si však, že tyto dramatické výstupy nikam nevedou.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Zaváháte v lásce, což se většinou nevyplácí. Zamyslete se nad tím, co je důvodem vaší nejistoty ohledně dalšího kroku. Příčiny mohou být vážnější, než se nyní zdá. Faktem zůstává, že vaše nejednoznačnost ublíží nejenom vám, ale i vašemu protějšku.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Tento týden zažijete opravdu veselou příhodu. I když zprvu vám nejspíše do smíchu nebude, jak to tak bývá, nakonec vše vezmete s humorem. Ostatně jinak to často ani nejde. Proto se vyhněte špatné náladě a myslete raději pozitivně. Všechno půjde lépe.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Pocítíte únavu danou dlouhodobým psychickým i fyzickým vypětím. Nesnažte se obelstít své tělo a místo toho vyslechněte jeho varovné signály. Dopřejte si relaxaci a klid. Možná je ten pravý čas na dovolenou! Cestování vás přivede na jiné myšlenky.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Někoho spontánně oslovíte, což není zrovna váš styl. K onomu člověku vás však bude táhnout nepřekonatelná síla, která vás donutí jít nad rámec svého obvyklého chování. A stoprocentně toho nebudete litovat, neboť, jak se říká, odvážnému štěstí přeje!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY