#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Jednoznačně největší úspěch vám v tomto týdnu přinesou pracovní cesty. Žádnou neodmítejte, a to hlavně ve druhé půli týdne. Nesnažte se ji například ani přeložit na další měsíc, nejlepší ovoce z ní totiž můžete sklidit právě teď! Tak vzhůru na cesty!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Ve své profesi máte vysokou tendenci udělat výrazný krok kupředu a vyniknout v dokončení neotřelého projektu, který může vzbudit všeobecnou pozornost. Pokud navíc pracujete se stříbrem, kovy nebo přírodními zdroji energie, blíží se opravdový úspěch!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Ve druhé polovině týdne vás čekají mimořádné úspěchy! Všechno, co máte rozjednáno s úřady, vzdělávacími zařízeními nebo s nějakými reklamními studii či redakcemi, řešte právě v tomto přejícím období. Později by jednání nemusela mít už takový efekt.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Venuše si staví hlavu, a ne a ne popustit uzdu větší radosti. Její nepříjemná kvadratura dokáže také způsobit nejedno citové salto mortale! Snažte se nejednat prchlivě a zachovejte račí diskrétnost, jedině tím můžete udělat Venuši čáru přes rozpočet.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Pokud se ucházíte o nějaké místo, po kterém už dlouho toužíte a řeknou vám, že by vás v budoucnu zaměstnali, neváhejte a buďte s těmito lidmi v pravidelném kontaktu. Rozhodně to nyní neházejte za hlavu, protože za pár dní budou jednání složitější.

Panna (23. 8.–22. 9.)

V práci jste se rozjeli natolik, že si vaši blízcí všímají, že své profesi věnujete více energie než jim. Hodně je to mrzí, a tak se zamyslete. Opravdu chcete trávit více času v práci než doma? A nepotřebuje vaše hnízdečko opět trochu více vaší péče?

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Na pracovišti je teď agresivnější ovzduší a objevují se rozepře v názorech. Zejména na počátku týdne si dávejte velice dobrý pozor při komunikaci. Hvězdy hlásí střety s autoritami! Dbejte na své diplomatické chování a neukvapujte se při rozhovorech.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Doma si připadáte jako v Kocourkově. Vnímání jednání ostatních teď máte nastavené na maximum, takže se vás dotýkají věci, kterých byste si jindy nevšimli. Může z toho plynout i častější nedorozumění nebo nepochopení. Zachovejte klid a nehádejte se!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Jste pracovití a práce vás baví, ale může vám snadno přerůst přes hlavu. Pokud jste si nabrali více než zvládáte, proveďte reorganizaci diáře. Udělejte si větší prostor na důležité telefonáty a emaily, naopak méně důležité schůzky přeložte na později.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V první polovině týdne počítejte se zvýšenou nesoustředěností a rušivými momenty, které vám brání zamyslet se v klidu nad prací. Mohou vám lézt na nervy lidé, kteří se snaží krmit své ego tím, že se nad vámi povyšují. Nenechte se od nich vyprovokovat!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

V tomto týdnu se zaměřte na finance. Máte před sebou prosperující období a zvýšené šance dostat se k zisku. Získávání korunek vás teď nestojí tolik námahy jako jindy. Váš úsudek je vynikající, takže ihned vycítíte, kterým směrem je nejlepší vykročit.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Jste teď ohromně vitální v komunikaci, milé Rybky! Rozšiřujete kontakty především ve svém okolí a jak hvězdy napovídají, máte skvělý čas na rozšiřování vzdělání. Na druhou stranu si dejte pozor na občasné napětí a také se snažte vyhnout workoholismu.



Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY