#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Chovejte se ke svému protějšku mile. Citlivý přístup vám totiž přinese své ovoce! Stanete se pro něj hotovým ideálem a bude vám splněno vše, na co si jen vzpomenete. Potom budete mít možnost užívat si blažených večerů, a vůbec celého víkendu, který budete trávit společně. Za to ta snaha přece stojí!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Oči máte jako na šťopkách! Víte, že vaše srdce bude tento týden lépe uspokojeno. Konečně totiž potkáte svůj ideál! Ihned vás okouzlí a vy zatoužíte dostat se do jeho společnosti. Sice vám to nejdřív půjde pomalu, ale hned první rozhovor bude nadějný. Proto o sebe také energicky pečujete, ať zapůsobíte.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Až vás bude kdosi k něčemu přemlouvat, zůstanete neoblomní. Samozřejmě hlavně v tom případě, pokud se jedná o nějakou kličku v práci. Za vaše chování vám budou druzí lidé vděční. I protějšek si vás začne více vážit. Proto spolu můžete trávit sladší večery, při kterých se vyznáte ze svých citů.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Některé situace vás unavují. Proto byste neměli příliš dlouho cestovat za prací. Navíc, když vám to moc nevydělává. To pak ztrácí význam. Chyběl by vám čas na rodinu a přátele, což je pro vás cennější. Takže si najdete místo, které vám umožní zůstávat blízko domova, abyste měli větší radost ze života.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Vaše spokojenost se životem je lepší. Narůstá vám totiž bohatství, ať už je materiálního nebo vztahového původu. Zkrátka máte možnost cítit se docela za vodou. V ten okamžik se vám budou i lépe plánovat vánoční nákupy a vyberete dobře i zimní dovolenou. V lásce budete mít také silnější pocit uspokojení.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Finanční problémy tento týden vyřešíte. V zaměstnání se vám totiž zadaří. Když dáte do práce větší nasazení, výdělky určitě budou stát za to. To se zalíbí i vašemu protějšku, který má v poslední době trošku větší nároky. Peníze vám zbudou i na sváteční zábavu a výtečné pohoštění pro známé nebo příbuzné.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Pro svou drahou polovičku byste udělali doslova vše! Proto partnerovi splníte přání, na které si tak dlouho myslel. Bude vám obrovsky vděčný, protože ho tento projev citů dokáže dojmout. Do jeho snů však také patříte vy! Což je velké vyznamenání. V adventní čas si prostě budete užívat jeden druhého.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Tento týden dokážete výrazně zapůsobit na druhé! Mladší osoby vám přímo padají k nohám. Bude vás to tedy pokoušet k tomu, abyste situace využili. Pokud nejste zadaní, není co řešit. V opačném případě si to ale pořádně rozmyslete. Stála by vám nevěra za rozchod s člověkem, který je pro vás vším?

Střelec (23. 11.–21. 12.)

V práci se vyznáte dobře. Navíc dokážete podtrhnout svou atraktivitu, takže si vlastního šéfa omotáte kolem prstu. Díky vašim vztahům pak ucítíte možnost lepších zisků nebo většího postavení, o čemž si stejně myslíte, že už vám skoro patří. Nebo toužíte po hlubším a citovém vztahu s nadřízeným?

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Jste ve zvláštní situaci. Rojí se kolem vás nápadníci, kteří se zajímají o vaši osobu i finanční zajištění! Působíte na ně mocně. Nestačíte je ani odhánět, avšak u některých z nich by to byla škoda. Budete ochotní vydat se aspoň na jedno rande, které vám vyjde. Hlavně, pokud se nový objev nezachová žárlivě!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Dokážete se sebou něco udělat. Změna vizáže vám pak přinese velký úspěch. Někteří lidé jsou z vašeho účesu a nového oblečení ohromení. Také projevíte svůj vytříbený vkus. Protějšek vámi bude naprosto okouzlen a začne se k vám chovat jako k nejvzácnějšímu klenotu. Zjistíte, že se vám pokus vyplatil!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Je dobré chovat se k partnerům otevřeně. Nevěrou byste si totiž mohli pokazit blížící se svátky. Protějšek po jejím odhalení nepochopí váš přístup a klidně přestane komunikovat. Takže se raději na všechno podíváte z druhé stránky. Zapomenete na zálety a raději budete trávit více času se svým protějškem.


Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY